MENIU CAUTĂ
19 Iul. 2017 18:00

Atenţie, Arde! Annes lansează cel mai sexy şi provocator videoclip, un featuring cu Balkan

Distribuie

Annes lansează cel mai sexy şi provocator videoclip. Annes arată mai bine că niciodată şi este într-o formă de zile mari! Artista vine cu un nou single şi videoclip pline de culoare, un featuring de excepţie cu Balkan. Look fresh, muzică bună, party cu maşini şi artificii, fete frumoase. Un videoclip cu toate ingredientele! Arde!

”Mă bucur că azi lansez piesă şi clipul ”Arde”, în colaborare cu Sprint Music. ”Arde” este un featuring cu Balkan, un videoclip în regia lui Alin Surdu. Sper să va placă atât piesă, cât şi videoclipul. Am filmat o zi şi o noapte, în centrul Bucureştiului, în Centrul Vechi, pe Magheru, dar şi pe câmpurile din Tunari. Piesă este foarte veselă, imaginea mea mult mai fresh decât cea cu care v-am obişnuit, iar videoclipul ”Arde”…arde la propriu! Este un mood de festival, emană free spirit, libertate, avem artificii, maşini, urmăriri că în filme şi , la final, o petrecere pe cinste. Abia aştept să-l vizionaţi şi voi!”, spune Annes.

” Piesă „Arde ” are un vibe fresh şi ne bucurăm pentru că a ieşit ce trebuie. Am lucrat piesă alături de Adi Cristescu şi Annes în studio iar pe această cale le mulţumesc pentru colaborare şi le mulţumesc tuturor celor implicaţi în acest proiect. Pe viitor, pregătesc multe piese noi, în ultima perioada am stat în studio şi am tot lucrat şi abia aştept să va prezint noile proiecte”, adaugă şi Balkan.


Lovitura primită de Boureanu. Anunțul de ultimă oră al procurorilor. Este acuzată și iubita lui!


Citește mai multe despre melodie pe Libertatea.

Comentarii