De Denisa Macovei,

Aflat la schi cu David și Luca, Andi Moisescu a realizat un vlog pentru canalul lui de YouTube, filmare la care au participat și cei doi băieți. Impactul a fost atât de mare, încât internauții i-au cerut în mod expres să-i invite și în emisiunea Apopo TV.

Discret în ceea ce privește viața persoanlă, Andi Moisescu și-a expus copiii cât a putut de puțin. Până acum, însă, când a luat o decizie neașteptată! Respectiv să facă un vlog, ai căror protagoniști au fost cei mici. Și, surpriză! De un singur video a fost nevoie pentru ca David și Luca, cei doi fii ai lui, să-și formeze proprii fani care să-i ceară lui Moisescu să-i introducă în lumea televiziunii. Realizatorul TV este însă de părere că nu trebuie să-și folosească băieții pentru a face și mai mare audiență sau pentru a-și crește numărul de abonați pe YouTube, preferând să le dea libertatea de a-și crea propriul conținut pe site-urile de socializare. „O să negociez cu ei să mai apară în emisiune. Să văd dacă mi-i permit. Glumesc. O să le dau ocazia să se exprime pe propriiile lor canale. Aș prefera varianta în care ei profită de mine și nu eu de ei”, le-a răspuns Andi, prietenilor virtuali.

Citeşte şi:

Andi Moisescu a pus muzică pentru Ivan Patzaichin. Școlit de veteranul DJ Dox, prezentatorul l-a uimit pe Smiley

OPINIE | Mesaj pentru cei care îi cer socoteală lui Andi Moisescu pentru că alcătuiește o familie cu Olivia Steer, adversara vaccinurilor: „Nu sunt de acord cu NIMIC din ce spune Olivia Steer, dar viața ei personală nu e o dezbatere!”

Numărul de la Românii au talent care l-a făcut pe Andi Moisescu să-și amintească de Mihaela Rădulescu

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie
GSP.RO

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni