Mergi direct la conținut »
Avicii a fost fotografiat cu o zi înainte de a muri. Era vesel și părea sănătos
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Avicii a fost fotografiat cu o zi înainte de a muri. Era vesel și părea sănătos

Avicii a fost fotografiat cu o zi înainte de a muri. Era vesel și părea sănătos

Avicii a fost fotografia cu o zi îniante de a muri. DJ-ul era împreună cu mai mulți prieteni pe un iaht și, din imaginile publicate de TMZ, părea vesel și sănătos.

Publicația americană susține că fotografiile au fost realizate cu doar o zi înainte ca Avicii, pe numele său real Tim Bergling, să fie găsit fără suflare în camera sa de hotel din Oman.

Potrivit site-ului TMZ, Avicii părea „fericit şi sănătos” în compania prietenilor cu care se afla în vacanţă de câteva zile în Muscat. În fotografia publicată acesta este alături de doi prieteni și arată semnul păcii spre camera de fotografiat.

Artistul era cazat la Muscat Hills Resort, unde a fost găsit mort vineri.

Cu doar câteva zile înainte de a muri, Avicii le-a spus fanilor că se pregăteşte pentru o nouă etapă a vieţii.

Două autopsii au fost efectuate în cazul faimosului DJ, însă anchetatorii au respins orice pistă criminală în cauza decesului, a declarat sâmbătă pentru AFP o sursă din cadrul poliţiei din Oman, scrie Agerpres.

DJ-ul suedez Avicii a murit pe 20 aprilie, în Oman. Cauza decesului suedezului de numai 28 de ani rămâne un mister, însă artistul, pe numele lui real Tim Bergling, avea probleme de sănătate de mai mulţi ani.

Avicii a anunţat în anul 2016 că nu va mai cântă în turnee, dar că va continua să facă muzică în studio. DJ-ul suedez luase această decizie din cauza problemelor de sănătate pe care le avea. Avicii avea pancreatită acută, o boală pe care a căpătat-o din cauza consumului excesiv de alcool.

Două autopsii au fost făcute după moartea lui Avicii. Surse din cadrul poliției din Oman au precizat că, după efectuarea autopsiilor, nu există nicio suspiciune care să indice vreo infracțiune.

În anul 2014, DJ-ului i-au fost scoase apendicele și vezica biliară.

Foto: TMZ.com


Citește și: Care este diferența dintre Deep Web și Dark Web și cum ne putem apăra de pericolele din ele


Close
Închide
  Close