MENIU CAUTĂ
05 Noi. 2013 10:20 , de Dana Aramă

AXL ROSE DE ROMÂNIA! GHICEŞTI CE CÂNTĂREAŢĂ DE LA NOI SE ASCUNDE SUB ACEASTĂ MASCĂ? | FOTO

Distribuie

Ellie White va de înfruntat mâine seară un nou examen de talent. Artista va trebui să se transforme la „Te cunosc de undeva”, show-ul difuzat de ntena 1, în Axl Rose, celebrul solist al trupei Guns’n’Roses.
Va fi un nou număr de travesti ce urmează precedentelor reprezentaţii de succes în care solista a trebuit să îi imite pe Freddie Mercury, Justin Timberlake sau Brian Johnson.
De această data, Ellie White şi-a păstrat părul lung, fără a mai fi nevoită să apeleze la peruci scurte, însă şi-a aplicat barbă şi mustaţă şi şi-a îngroşat sprâncenele. Pe cap, şi-a aşezat celebra bandană roşie şi ochelari de soare cu ramă rotundă cu care celebrul artist obişnuia să apară pe scenă.
Ellie White va interpreta mâine seară o piesă celebră a lui Axl Rose şi mărturiseşte că la repetiţii şi-a amintit cu emoţie de perioada copilăriei când asculta la petrecerile cu prietenii hiturile Guns’n’Roses.
„Ne adunam şi ascultam muzică toată noaptea. ‘November Rain’ era piesa de rezistenţă. Atunci băieţii ne invitau la dans pentru că urmau să ne ţină în braţe 10 minute, cât timp dura piesa”, îşi aminteşte amuzată Ellie White.
Show-ul „Te cunosc de undeva” va fi difuzat miercuri seară, de Antena 1, începand cu ora 20.30.
Citeşte şi:
 

Ellie White a petrecut alături de Mohombi, de Halloween

Ellie White, 'masterchef' pentru iubitul Doru Tincă

Ellie White şi Viky Red lansează imnul îndrăgostiţilor! Sunt „vânzători de lumină”! | FOTO

Problemele cu nunta o afectează mai mult decât crede! Ellie White a leşinat înainte de filmări!

 
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii