MENIU CAUTĂ
27 Mai. 2012 08:55 , de Magdalena Duru

BADEA spumegă după meciul lui BUTE: „Ăsta ori a fost drogat, ori a vândut meciul”

Distribuie

"Nu văd niciun motiv pentru care Bute a stat la bătaie cu Froch. Bute a fost campion mondial atâta timp tocmai pentru că n-a stat la bătaie ci a boxat pe picioare, din deplasare, lovind pe contră. Cum naiba să te apuci să stai în corzi tocmai cu batacul grobian?!

Nu găsesc nicio explicație rezonabilă pentru felul în care a prestat Bute. Froch a făcut ce știe el să facă. Absolut stereotip și rudimentar. Toate meciurile lui sunt la fel. De ce să i te dai pe tavă ?!

Dacă n-au vândut meciul, poate l-au sedat pe român.

Oribil. Nu pentru că a pierdut. Ci pentru că s-a predat, făcând exact ce avea nevoie Froch pentru a câștiga.

Cu această ocazie mă potolesc și eu în entuziasmele mele penibile, bazate pe încrederea naivă în corectitudinea oamenilor față de sine și de terți. Aici a fost ceva necurat”, a scris Mircea Badea, după meci, pe blogul personal.
Și pe Twitter prezentatorul emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3, a fost la fel de vehement.
„Ăsta ori a fost drogat, ori a vândut meciul. Nu văd niciun motiv pentru care să fi stat în corzi. Niciunul!”, a scris Badea pe site-ul de socializare, la câteva minute după meci. Lucian Bute a pierdut centura categoriei supermijlocii IBF după ce a fost învins, prin K.O, în runda a cincea, de englezul Carl Froch care a devenit astfel noul campion mondial. Românul are şansa să îşi recâştige centura într-un meci revanşă, care se va disputa probabil în Canada, la Montreal, peste aproximativ şase luni, pentru că, în contractul semnat de cele două părţi, există o clauză prin care Lucian Bute îi poate cere revanşa lui Froch.
 

Citește mai multe despre Mircea Badea pe Libertatea.

Comentarii