Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Bănică jr și-a serbat ziua cu ”porțile închise” A închiriat un bar cu pian la care le-a cântat privilegiaților

”S-o facem lată, încă o dată/ Să bem cu toții până-n zori” Cam ca în popularul său refren a fost la aniversarea lui Ștefan Bănică jr., petrecere la care artistul a susținut-o sâmbătă, în conformitate cu imaginea sa, cu porțile  ”închise”.

De Florian Gheorghe,

Căci, pentru confortul său și al celor circa 50 privilegiați ce au venit la ziua sa de naștere (vineri, artistul a împlinit 52 de ani), Bănică jr. a închiriat tot clubul, un local din zona Piața Amzei, în care artistul îndrăgostit de rock ‘n roll se regăsește muzical. I-au fost alături mama sa, doamna Sanda Liteanu, copiii săi mai măricei Ana Violeta Bănică și Radu Ștefan, soția sa, Lavinia, ce l-a făcut tată pe solist pentru a treia oară, în primăvara anului curent (botezat Alexandru, după numele fratelui artistului, trecut în neființă în urma unui accident rutier), de asemenea, prieteni, din rândul cărora îi amintim pe saxofonistul Flavius Teodosiu, Oana Sîrbu (FOTO), Emilia Popescu, prezentatorul televiziunii publice Tudor Furdui, fiul marelui actor Dumitru Furdui (coleg cu cu Ștefan Bănică în distribuția celebrei serii ”B.D. la munte și la mare”), Ovidiu Lipan ”Țăndărică”, Radu Groza și o parte trupeții săi în frunte cu chitaristul Nicu Patoi.

Fundalul muzical a fost asigurat de trupa rezidentă a localului, apoi, spre dimineață, de însăși Bănică Jr. la pianul localului, acompaniat pe rând de toți prietenii săi cu aptitudini muzicale.

Spumoasa sa petrecere va fi urmată de câteva zile de odihnă căci, pe Bănică Jr îl așteaptă concerte din 27 octombrie până la sfârșitul anului. Este vorba de un turneu national de opt concerte în marile orașe ale țării, apoi clasicele și popularele sale serii de spectacole dedicate sărbătorilor de iarnă.

Citeşte şi:

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
Close
Închide
  Close