Mergi direct la conținut »
Bianca Drăgușanu dă detalii despre dragoste. "După etapa hormonală, vine perioada aia..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bianca Drăgușanu dă detalii despre dragoste. "După etapa hormonală, vine perioada aia..."

Bianca Drăgușanu dă detalii despre dragoste. „După etapa hormonală, vine perioada aia…”

Bianca Drăgușanu oferă detalii despre ce consideră ea că este dragostea.

De Dana Aramă,

Bianca Drăgușanu, care este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav și are o fiică, Sofia Natalia, a făcut afirmații despre cum ajung oamenii să se îndrăgostească.

Bianca Drăgușanu, care și-a început viața sexuală la vârsta de 17 ani, a afirmat că totul pornește de la gesturile mici.

 „Cum ajungem să ne îndrăgostim? Prin buchete de flori, torturi aniversare, surle și trâmbițe?
 După etapa hromonală, vine perioada aia în care noi stăm cu noi și ne întrebăm dacă persoaaă este ce trebuie. Într-o bună dimineață ne trezim că suntem îndrăgostiți.
 
 
 Îndrăgostiți! In love! Adică în dragoste! Îți trec prin fața ochilor toate lucrurile mărunte care te-au adus aici, de la faptul că îți zice bună dimineaaă, înainte să își verifice telefonul, că îți dă și ție un suc din frigider, fără să te întrebe dacă vrei și tu sau că și-a făcut timp să îți dea un pupic pe whatsapp.
 
 
 Îndrăgostirea e despre consistență, la fel că și dezîndrăgostirea! Rutina și obișnuința pot fi frumoase atunci când mai au ceva pe lângă. Ne dezîndrăgostim prin mârâieli, pofte neîndeplinite, până ne trezim într-o dimineață și ne întrebăm: „Unde a plecat iubirea?” Fiți foarte atenți la gesturile mici!”, a spus Bianca Drăgușanu la emisiunea pe care o moderează la postul de televiziune Kanal D.


Citește și: VIDEO | Robert, ”stewardesa cu barbă”, și viața lui la înalțime. ”Nu e deloc o meserie ușoară, întâlnești tot felul de oameni”


 

Close
Închide
  Close