MENIU CAUTĂ
09 Oct. 2013 06:47

Bianca Drăguşanu, FIGURANTĂ într-un VIDEOCLIP. Uite-o CUM DEZVELEŞTE MUMIA | VIDEO

Distribuie

Dar, până la un rol propriu-zis, Bianca începe cu figuraţie. Ea este "distribuită" în "FREAK", cel mai recent videoclip al artistei de origine română Geneva D.
Rolul roşcatei este acela de a dezveli o mumie. Cu eleganţă, cu o postură în care are aerul unei regine egiptene, Binanca trage, răsuceşte şi scutură cearşafurile care învelesc mumia. Imaginile în care i se vede chipul sunt foarte puţine, însă, atât silueta, cât şi faţa doamnei Slav sunt inconfundabile.
Interesant este că, până acum, Bianca nu a suflat o vorbă despre acest rol din videoclip.

CINE ESTE GENEVA

Născută în România şi crescută în Statele Unite, artista cu numele de scenă Geneva (26 de ani) are un puternic background artistic şi cultural. Cântăreaţa spune că se inspiră din muzica celor de la Led Zepellin, a lui Goran Bregović, Jay Z, Azealia Banks, dar şi din Coco Chanel.
EP-ul ei de debut, „HelloGeneva”, cuprinde trei piese „Freak”, „OMG” şi „MAJO” şi, potrivit criticilor muzicali, este un material discografic promiţător, care combină elemente hip-hop şi electronice, pe care le punctează cu personalitatea carismatică a artistei.
În ceea ce priveşte piesa „Freak” şi videoclipul acesteia, aceeaşi critică muzicală apreciază mixul de elemente cu conotaţii fashion şi SF.

Bianca şi mumia

Asocierea Bianca Drăguşanu – mumie nu este o premieră. Dietele drastice urmate de vedetă şi una dintre fotografiile de nuntă au fost sursă de inspiraţie pentru mai multe bancuri care au circulat pe internet în perioada imediat următoare cununiei acesteia cu Victor Slav.
Despre asemănările şi diferenţele dintre Bianca Drăguşanu şi Mireasa Moartă, citiţi AICI.

Comentarii