MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 11:27

Bianca Drăgușanu, în vacanță cu noul bărbat din viața ei. Cum s-a afișat alături de Alex

Distribuie

După separarea de Victor Slav, Bianca Drăgușanu este în căutarea bărbatului alături de care să se simtă împlinită.
În viața Biancăi Drăgușanu există un alt bărbat. Vedeta l-a dat de tot uitării pe Tristan Tate, cel cu care a avut o scurtă relație după separarea de prezentatorul de televiziune Victor Slav.

Cel care o curtează intens și care pare că a reușit să ajungă la inima starletei este un bărbat pe nume Alex Bodi. Cei doi se află împreună în vacanță în Spania și se înțeleg de minune.

Într-o fotografie postată pe Instagram, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu apar îmbrățișați la piscină. Un detaliu atrage imediat atenția: cei doi sunt asorați perfect, ținutele lor fiind asemănătoare.


„Bianca și Bodi se întâlnesc, iau deseori masa împreună și el o respectă foarte mult. Se văd din luna august, iar atunci Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile, la adevărata lor importanță”, au declarat surse din anturajul Biancăi Drăgușanu pentru spynews.ro.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul acesta. După separare, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate, însă povestea lor de amor nu a durat prea mult.

Citește și: OPINIE/ Tolo: Profesorul care și-a schimbat părerea despre iarbă

 

Citește mai multe despre alex bodi și Cuplu pe Libertatea.

Comentarii