Mergi direct la conținut »
Bianca Roman, cea mai sexy ispită de la “Insula Iubirii”, își crește singură fetița. “ Nu îl iubeam“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bianca Roman, cea mai sexy ispită de la “Insula Iubirii”, își crește singură fetița. “ Nu îl iubeam“

Bianca Roman, cea mai sexy ispită de la “Insula Iubirii”, își crește singură fetița. “ Nu îl iubeam“

Bianca Roman a fost una dintre cele mai sexy ispite de la "Insula Iubirii". După participarea la show, viața i s-a schimbat complet, iar în urmă cu un an și opt luni a devenit pentru prima oară mamă. Din păcate, aceasta își crește singură fetița.

„Am născut acum un an și 8 luni. Notoritatea m-a ajutat, apariția la Insula Iubirii. În decursul timpului am simțit fericirea. N-am simțit cu nimeni să ajung la căsătorie. Eu am noroc în alte lucruri, n-am putut să le am mereu pe toate. Am noroc de un copil minunat pe care mi l-am dorit. Eu sunt fericită așa cum sunt.”, a spus Bianca Roman, la Agenția Vip.

„Eu am cunoscut pe cineva nu neapărat pentru relație serioasă, nu m-am gândit că vreau să fiu cu el. Am rămas însărcinată, am păstrat copilul chiar dacă nu îl iubeam pe tatăl copilului meu. M-am debarasad de el. Nici pentr un copil nu pot să fiu cu cineva pe care nu-l iubesc.”, a mai spus Bianca Roman, la Agenția Vip.

Citește și

Recomandările culturale ale săptămânii. De la o piesă de teatru cu o bunică singură, la un film japonez despre familii cu probleme ca ale noastre

 

Close
Închide
  Close