Mergi direct la conținut »
FOTO | Bill Gates, fotografiat așteptând la coadă să își cumpere burgeri. Cum au reacționat internauții
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Bill Gates, fotografiat așteptând la coadă să își cumpere burgeri. Cum au reacționat internauții

FOTO | Bill Gates, fotografiat așteptând la coadă să își cumpere burgeri. Cum au reacționat internauții

Bill Gates, în vârstă de 63 de ani, a fost fotografiat în timp ce aștepta la coadă să își cumpere un burger, cartofi prăjiți și cola de la un fast-food din Seattle.

Bill Gates este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, dar atunci când vine vorba de cumpărat burgeri se comportă la fel ca toți ceilalți americani. Se așază la coada unui fast-food și așteaptă să-i vină rândul pentru a comanda.

Miliardarul iubitor de burgeri a fost văzut așteptând pe trotuar, la coadă, la Dick’s Drive-In din Seattle în weekend.

Magnatul american cu o avere de 95,5 miliarde de dolari a fost fotografia îmbrăcat într-un pulover roșu, pantaloni gri și adidași negri, în timp ce aștepta cu mâinile în buzunare să-i vină rândul.

Imaginea a fost surprinsă de un fost angajat al Microsoft, Mike Galos, care a postat-o pe Facebook și a devenit în scurt timp virală, fiind comentată și distribuită de mii de internauți.

„Când ai valoare de aproximativ 100.000.000.000 de dolari, conduci cea mai mare organizație de caritate din istoria lumii și stai la coadă pentru un burger, cartofi prăjiți și Coca-Cola la Dick ca și noi …”, a scris  Galos alături de fotografia cu miliardarul american.

El a adăugat că „Așa se comportă oamenii bogați, spre deosebire de toaletă din aur de la Casa Albă”.

Mâncarea l-ar fi costat pe miliardar doar 7,68 dolari.

Managerul Spitalului din Craiova a luat infecție nosocomială chiar în spitalul pe care îl conduce. Unde se tratează acum
Recomandări

Managerul Spitalului din Craiova a luat infecție nosocomială chiar în spitalul pe care îl conduce. Unde se tratează acum

Internauții au fost încântați de imagine și de comportamentul miliardarului. „Nimeni nu pare să-l observe … se potrivește perfect”, a scris un utilizator pe Facebook, în timp ce altul a adăugat „E genul meu de tip”. Au fost, însă, și internauți nemulțumiți de exemplul pe care îl dă Gates prin mâncarea pe care a ales-o: „Arată că este Bogat, dar Stupid. Și nu pentru că a așteptat la coadă și pentru alegerile sale oribile în privința mâncării”.


Citește și: O jurnalistă britanică a vizitat România și a fost marcată de experiența trăită! „Trebuie să fie una dintre cele mai bune destinații din Europa”


 

Close
Închide
  Close