De Ana Hațeg,

Australia Zoo din Queensland a fost alegerea lui Bindi Irwin pentru cununie, de la bun început. Este grădina zoologică făcută celebră de tatăl ei și locul unde trăiește și muncește întreaga sa familie – ea, soțul ei, fratele și mama.

Bindi Irwin, alături de fratele ei, Bob și de mama lor, Terri

Numai că ceremonia la care trebuiau să participe toți prietenii a fost anulată, după ce au intrat în vigoare restricțiile dictate de pandemia de Covid-19.

Nedorind să amâne momentul în care îi spune “Da” lui Chandler Powell, partenerul ei de viață, Bindi a decis să facă o ceremonie restrânsă, tot la Australia Zoo, la care au participat doar mirii și fratele și mama miresei.

Bindi Irwin și soțul ei, imediat după ceremonie

Am avut o ceremonie restrânsă, iar eu m-am măritat cu prietenul meu cel mai bun. Ne-a luat un an să organizăm nunta, dar a trebui să schimbăm totul pe ultima sută de metri. Nu am avut invitați, deși ne-am dorit ca toți cei dragi nouă, rude și prieteni, să ne fie alături. A fost o decizie grea, însă în acest moment, cel mai important e ca toți să fim în siguranță. Sănătatea e mai importantă decât orice altceva. Iar iubirea ne va ajuta să trecem peste această perioadă grea.

Bindi Irwin, pe Instagram:

Ceremonia a inclus un omagiu adus lui Steve Irwin.

Bindi Irwin în copilărie, alături de regretatul ei tată, Steve Irwin

Mama m-a ajutat să mă pregătesc, fratele meu m-a condus la altar, iar după ce m-am măritat cu prietenul meu cel mai bun, împreună, toți patru, am aprins o lumânare în memoria tatălui meu. Ne-am bucurat și am plâns împreună.

Bindi Irwin:

Foto: EPA, Hepta

Citeşte şi:

Harta cu spitalele afectate din România. Ministrul desemnat Nelu Tătaru le va cere medicilor infectați și fără simptome să trateze pacienții cu COVID-19

VIDEO | Ludovic Orban îl propune pe Nelu Tătaru ministru al Sănătății, în locul lui Victor Costache: „Deja stăpânește foarte bine tot planul de măsuri”

Fața nevăzută a crizei COVID-19: țăranii români aruncă tone de legume. Ce propun lanțurile de supermarketuri

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres