Mergi direct la conținut »
Boala teribilă care ucide în chinuri groaznice. Care sunt simptomele
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Boala teribilă care ucide în chinuri groaznice. Care sunt simptomele

Boala teribilă care ucide în chinuri groaznice. Care sunt simptomele

Boala teribilă care ucide în chinuri groaznice.Trei oameni și-au pierdut deja viața, până acum, iar leacul nu a fost găsit. Experţii de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii au trimis echipe în teren pentru a încerca să stopeze ce s-ar putea dovedi o epidemie majoră.

De Livia Lixandru,

O epidemie în Sudan ar putea fi catastrofală pentru că se învecinează cu Etiopia, Kenya, Uganda, Congo şi Republica Centrafricană, informează Daily Star.

Toţi trei ar fi murit după ce s-au plâns de febră mare, dureri de cap, dureri de articulaţii, de gât şi sângerări. Febra hemoragică virală poate fi parte a mai multor boli, inclusiv Ebola şi virusul Marburg, iar OMS nu a identificat încă boala Febra hemoragică virală, un tip de boală în care oamenii sângerează în jurul ochilor şi gurii, ar fi revenit în sudul Sudanului, unde a făcut deja trei victime, care au murit împreună cu mai multe animale, într-un sat.

Citește și

EXCLUSIV/Ionuț Galani era să moară după operația de micșorare a stomacului. Abia ce-a gustat mâncarea, că a și chemat salvarea!

 

Close
Închide
  Close