Mergi direct la conținut »
Bogdan a șocat insula băieților încă din prima seară, dar nu și pe iubita lui. „Niște gesturi teribiliste”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Bogdan a șocat insula băieților încă din prima seară, dar nu și pe iubita lui. „Niște gesturi teribiliste”

Bogdan a șocat insula băieților încă din prima seară, dar nu și pe iubita lui. „Niște gesturi teribiliste”

Cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, difuzată aseară la Antena 1, a scos la iveală faptul că Alexandra nu îi este indiferentă lui Aurel. Reîntâlnirea cu femeia alături de care a avut cea mai lungă relație a fost pentru Aurel pe cât de neprevăzută, pe atât de naturală. De asemenea, Gia, iubita lui Bogdan a primit și ea imagini de la petrecerea cea mai șocantă văzută vreodată pe insulă.

Alexandra și-a jucat cartea femeii care vine să îl aducă acasă, reușind ca, într-un timp scurt, să îi provoace celui ce și-a declarat public, timp de cinci zile, sentimentele față de ispita Dana, un prim dubiu. La douã ore și jumătate de la plecarea din resort, Aurel a început să își arate vulnerabilitatile începând cu pași mici să contrazică așteptările Alexandrei şi propria teorie a schimbării.   

Gia a primit și ea imagini de la petrecerea cea mai șocantă văzută vreodată pe insulă! Imagini la care până și Geanina a simțit nevoia sã reacţioneze.

“Îmi e mie rușine de ce am văzut!”. Reacție în opoziție cu cea a Giei, care nu a părut deloc șocată de gesturile și acțiunile lui Bogdan la doar câteva ore de la ajungerea pe insulã. “Bogdan nu mi se pare implicat. Nu m-a surprins prea mult ce a făcut, văd un Bogdan detașat. Mi se par doar niște gesturi teribiliste, dar totuși greu de digerat pentru că nu mă așteptam să văd așa ceva”, au fost spusele femeii  care încearcă să pară puternică în fața camerelor și cere mai mult timp pentru a lua o decizie. Diana, femeia venită să își spele imaginea și care a fost ponderată în gesturi, declarații și afirmații, a devenit în seara cu numărul cinci deschizător de drumuri și călãuzã pe traseul picării Denisei în ispită. A ajuns în situații compromițătoare în brațele lui George, bărbat de care nu s-a îndrăgostit, dar pe care îl folosește pentru a-și atinge diverse scopuri care îl implică pe Andi, situație care contravine  cu planul ei inițial.

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

Geanina și Denisa și-au disputat, făra să își declare direct, fostul iubit al Dianei, pe Andi. Diana, oficial, nu a fost afectată de aceste evenimente, ba chiar a încurajat împreună cu Teodora demersul Denisei. Doar că frica ei a apărut pe măsură ce apropierea dintre Geanina și Andi a fost din ce în ce mai mare. Denisa, încurajată de douã dintre colegele ei, a hotãrât sã îl cucereascã pe Andi contracronometru, conștientă fiind că singura piedica între el și Geanina este brățara de cuplu pe care aceasta o va purta până când va vedea primul sărut de la Purimuntra. 

Citește și

VIDEO/ Cronica unui dezastru anunțat. Colegul polițistului ucis la Burdujeni a avertizat-o pe Carmen Dan încă de acum doi ani: „Nu suntem antrenați, avem pistoale amărâte! Asta e realitatea din teren, doamna ministru!”

Close
Închide
  Close