MENIU CAUTĂ
08 Oct. 2015 17:24

Botez mascat! Ellie White se costumează în Minnie Mouse la creştinarea fiicei ei

Distribuie

Pentru fetiţa ei de patru luni, cântăreaţa Ellie White a pregătit o petrecere de botez cu o sută de invitaţi la un hotel de lux din Braşov. După ceremonia religioasă, ce va fi oficiată la aceeaşi biserică la care a fost creştinat şi fiul cel mare al solistei, părinţii vor da startul petrecerii cu tema Mickey şi Minnie Mouse.
Ţinute, tort, personaje costumate şi loc de joacă, toate vor fi inspirate din desenul animat care face furori printre copii. Alexis Maria va avea trei perechi de naşi: stilista Maria Andrei, alături de proaspătul ei soţ, Paul Renaud, un cuplu de prieteni din copilărie de-ai artistei şi un prieten apropiat de-al logodnicului ei, Doru Tinca.
Va cânta şi ea
Atmosfera va fi întreţinută de mai mulţi artişti, printre care şi Deepcentral. Ellie White va susţine, la rândul ei, un recital, aşa cum a procedat şi la botezul primului ei copil, Mihai, în urmă cu doi ani şi jumătate, şi va interpreta piesa pe care a înregistrat-o pe vremea când era însărcinată cu fetiţa: Nu vreau să te pierd'.
Meniul ales pentru invitaţi va fi internaţional şi va avea feluri de mâncare tradiţională din patru bucătării: românească, italienească, franţuzească şi asiatică.

Citește mai multe despre Ellie White pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii