Mergi direct la conținut »
Cadou de Paște pentru Monica Gabor! Irinel Columbeanu, executat silit, iar fosta soție, obligată să vină în țară pentru partaj!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cadou de Paște pentru Monica Gabor! Irinel Columbeanu, executat silit, iar fosta soție, obligată să vină în țară pentru partaj!

Cadou de Paște pentru Monica Gabor! Irinel Columbeanu, executat silit, iar fosta soție, obligată să vină în țară pentru partaj!

Urmărit de creditori și îngropat în procese pentru datoriile acumulate, Irinel Columbeanu este pe punctul de a pierde o parte a averii sale. Mai precis un teren pe care-l deține în Ciolpani. Chiar în ajunul Sărbătorilor Pascale, afaceristul este chemat în instanță, ca și pârât, alături de fosta sa soție, Monica Gabor!

De Ana Maria Păsat,

La mai bine de șapte ani de la divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor are bătăi de cap chiar și-n America. Nu din cauza traiului pe care-l duce peste Ocean, unul de lux alături de milionarul Mr. Pink, ci a datoriilor acumulate de fostul soț încă de când formau o familie. Mai precis, chiar în ajunul Sărbătorilor Pascale, Moni este chemată în România să dea cu subsemnata într-un proces de partaj la Judecătoria Buftea, pentru un teren din Ciolpani cumpărat de Columbeanu pe vremea când erau căsătoriți.

 

Terenul cu pricina constituie obiectul unui litigiu dintre afacerist și o firmă. Aceasta l-a dat în judecată pentru neplata unor datorii mai vechi, de aproximativ 650.000 de lei. Cum Iri nu a avut bani lichizi să facă plata, judecătorii au decis executarea silită a parcelei din Ciolpani. Terenul a fost achiziționat însă de acesta în timpul căsniciei cu Monica Gabor.

Astfel că firma reclamantă a deschis un nou dosar. Acesta are ca obiect partajul foștilor soți, care în prezent par să se înțeleagă de minune, spre binele fiicei lor, Irina. De altfel, în momentul în care și Monica a avut probleme cu fosta avocată care a reprezentat-o la divorț, căreia nu-i achitase onorariu, Irinel i-a sărit în apărare. La fel cum a făcut-o și atunci când fostei soții i s-au furat bijuteriile dintr-un seif  din casa prietenei sale.

Proces și pentru neplata unor impozite

Tot de câțiva ani, Irinel Columbeanu se judecă și cu Direcția Generală de Taxe și Impozite a sectorului 1. Afaceristul de la Izvorani va avea un nou termen la sfârșitul acestei luni, într-un proces ce datează încă din anul 2016. Problemele financiare ale lui Irinel Columbeanu au început în urmă cu mai bine de zece ani. Acesta se lansa atunci într-o afacere cu ciment, „colombitul”, în care credea că va da lovitura. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Iar fostul soț al Monicăi s-a trezit dator vândut la bănicile la care se împrumutase pentru a pune pe picioare afacerea.

 

CITEȘTE ȘI:

Ultima dorință a Zinei Dumitrescu: să moară în patul ei, nu la spital. Nu mai mănâncă și refuză internarea!

 

Close
Închide
  Close