Cu 15 kilograme mai puțin decât avea atunci când a plecat, dar optimist și fericit că a participat la acest show fenomen, războinicul declară că a fost o experiență de neuitat pentru el pe care o va pune la loc de cinste în colecșia cu amintiri.

„Pentru mine, Exatlon înseamnă raiul! Exatlon rămâne a doua amintire cea mai frumoasă din sufletul meu. Cum a rămas experiența din Coreea, așa va rămâne și Republica Dominicană. Va rămâne în sufletul meu pe viață”, a declarat la sosirea pe aeroport recordmanul. Cu lacrimi în ochi spune că cel mai dificil i-a fost să se despartă de coechipierii cu care a legat o strânsă legatură de prietenie. Acesta speră ca sfaturile pe care le-a dat fiecărui războinic în parte să îi ajute să meargă mai departe și să câștige în fața Faimoșilor punctele decisive.

Nu mă așteptam să însemn pentru ei așa mult. Abia la final mi-am dat seama cât de mult contez eu pentru ei. La Exatlon știi când pleci, dar nu știi când te intorci„, a mai subliniat războinicul care speră ca sezonul doi sa fie câștigat de un războinic.

Citește și

Primarul din Copșa Mică, la un an după ce a mers pe jos până la București: „N-am rezolvat nimic cu Ministerul Mediului. Acum accesăm fonduri europene”

Urmărește-ne pe Google News