MENIU CAUTĂ

Cântăreaţa libaneză Elissa dezvăluie într-un videoclip că a urmat tratament pentru cancer la sân

Distribuie

Cântăreaţa libaneză Elissa  dezvăluie într-un videoclip că a urmat tratament pentru cancer la sân. Elissar Khoury, cunoscută sub numele de scenă Elissa, este una dintre cele mai faimoase şi bine vândute artiste din lumea arabă, cu 13,3 milioane de admiratori pe Twitter.

”Diagnosticarea timpurie a cancerului de sân vă poate salva viaţa. Nu o ignoraţi, înfruntaţi-o”, a scris Elissa, în vârstă de 46 de ani, într-un mesaj care apare la finalul videoclipului ”To all who love me”, lansat marţi.
Videoclipul cuprinde şi înregistrările care o arată prăbuşindu-se pe scenă în februarie în timpul unui concert în Dubai.

”Cred că încă nu există suficientă informare în lumea arabă despre această problemă. Elissa a aflat pentru că este educată… şi îşi face controalele anuale”, a spus regizorul videoclipului, Angy Jammal. ”Este un gest foarte îndrăzneţ şi progresist”, a spus Faysal el-Kak, medic ginecolog şi membru în National Breast Cancer Campaign

”Femeile asociază sânii cu identitatea lor şi cred că un diagnostic de cancer le va afecta. Ar trebui să dărâmăm acest tabu şi să schimbăm percepţia: diagnosticarea timpurie salvează vieţi şi salvează şi feminitatea”, a spus medicul, potrivit Agerpres.

Citește și

ANCHETĂ/ Impozitul de 2% pe venit pentru susținerea unităților de cult, între afacere și șantaj

 

Citește mai multe despre cancer la san pe Libertatea.

Comentarii