MENIU CAUTĂ
21 Feb. 2013 12:44 , de Simona Josan

Cântăreața Roxana Andronescu, ex-Spin, primul single din cariera solo! Ascultă-l și vezi dacă-ți place!

Distribuie

După despărțirea de trupa 'Spin' în care a activat din 2004 până în 2011, Roxana s-a reîntors pe piața muzicală, acceptând în septembrie anul trecut colaborarea cu un studio din România. Aici a debutat ca și autor al unor piese cântate de soliști ca Julia Jianu, Andreea Lazăr sau Daria Corbu – una dintre cele mai talentate participante la concursul 'Vocea României'.
Încurajată de cei de la casa de producție, de prieteni și de ascultătorii ei fideli, solista hotărăște să-și relanseze cariera, semnând compoziția, textul și interpretarea piesei „Sorry’s ok”.
„Îmi este foarte greu să o iau de la început, la o vârstă la care nu mai beneficiezi de energia necesară începuturilor, dar dragostea pentru muzică și gândul că glasul și cântecul meu poate pot alina sau bucura suflete, m-au determinat să merg mai departe. Nu aș fi avut curajul dacă nu aveam garanția că pot face mai mult pentru oamenii din jurul meu. Acesta este cel mai mare premiu” declară solista.
Motociclistă înrăită, cascadoare și participantă activă la tot felul de acțiuni umanitare, Roxana este un personaj atipic peisajului muzical românesc. Deși știe cât este de greu să pătrunzi în piața muzicală actuală, ea îndrăznește să vina cu un cântec romantic care transmite emoție și sensibilitate.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii