Mergi direct la conținut »
VIDEO | Cadoul de nuntă al unui rapper pentru mama lui. A umplut podeaua de bani! Ce sumă uriașă a adus
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO | Cadoul de nuntă al unui rapper pentru mama lui. A umplut podeaua de bani! Ce sumă uriașă a adus

VIDEO | Cadoul de nuntă al unui rapper pentru mama lui. A umplut podeaua de bani! Ce sumă uriașă a adus

Starul muzicii R&B Jacquees a încercat să-și arate dragostea față de mama sa într-un mod inedit. În ziua nunții acesteia, artistul a dus pe ringul de dans doua sacoșe pline cu bani și le-a oferit cadou mirilor, scrie Daily Mail.

Într-un videoclip postat de Miss Rici pe Instagram se poate vedea cum cântărețul de 24 de ani, pe numele său adevărat Rodriquez Jacquees Broadnax, ține un discurs pentru proaspeții însurăței. El vorbește despre cât de mult o iubește pe mama sa, Rosie Broadnax, cea care stă alături de soțul ei la câțiva pași distanță.

La un moment dat, Jacquees spune că vrea să se asigure că soții sunt „așezați”. După aceea, artistul aduce două sacoșe Louis Vuiton, pe care le aruncă în mijlocul ringului și apoi le desface fermoarul și răstoarnă pe jos mai multe teancuri de bancnote. în total: 100.000 de dolari!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@jacquees gifts his mom 100k for her wedding gift ? @19goldenrose congratulations love you doll ??

O postare distribuită de Miss Rici (@imrici) pe

Anterior, Jacquees a postat pe contul său de Instagram un clip cu dansul mirilor „Asta este o dragoste pe care nu are preț!”. Tot el spune într-o postare că în gențile oferite mamei sale se află 100.000 de dolari și adaugă că nu îi pasă ce se spune despre el „pe străzi” el își iubește mama.

După ce le-a oferit mirilor bani, Jacquees a îmbrățișat-o pe mama sa, iar apoi a dat mâna și s-a îmbrățișat cu soțul acesteia, Bobby Thompson.

Nunta a avut loc într-o locație extravagantă din Georgia.


Citește și: Emmanuel Macron a decretat „starea de urgenţă economică şi socială”. Discursul președintelui francez după protestele violente ale „vestelor galbene” / VIDEO


 

Close
Închide
  Close