MENIU CAUTĂ
05 Iun. 2012 14:27 , de Bogdan Gâlcă

CASNICA de la Masterchef vorbeşte, în premieră, despre culisele vieţii ei. Cum vrea să-l seducă din nou pe DJ Optick!

Distribuie

Într-un interviu acordat ziarului Gândul, „Casnica” vorbeşte în premieră despre ea, recunoscând franc că gura sa cea mare o aduce în atenţia tuturor. „Un prieten drag mi-a zis acum multă vreme că unde mă duc nasc controverse, total adevărat!” se prezintă Andreea dintr-un început. Într-adevăr, modul ei ironic de adresare şi limba ascuţită i-au adus probleme, mulţi dintre concurenţi acuzând-o de făţărnicie.
„Îmi place să mă joc cu vorbele … de aici se nasc acele lucruri pe care oamenii le numesc probleme”, explică Andreea. Una dintre marile „probleme” aduse în atenţia telespectatorilor chiar de un concurent de la MasterChef este aşa zisa relaţie pe care Andreea ar avea-o cu un coleg de platou. Gabi Godeanu ar fi presupusul amant al Andreei, „relaţia” apărând într-un episod în care cei doi şi-au adus laude reciproce. Ce spune Casnica despre aceste lucruri şi care sunt colegii pe care îi pune pe lista sa de preferinţe, citiţi în interviu. Ca bucătari, Andreea recunoaşte valoarea indiscutabilă a Izaurei, a Simonei şi a lui Mimi.
Ce spune Casnica despre culisele de la MasteChef şi relaţia cu soţul ei, DJ Optick, citiţi mai multe în continuare: „Soţul meu niciodată nu spune NU unei negrese bune”

Comentarii