De Denisa Macovei,

Ștefan e la curent cu fenomenul “typecasting-ului”, adică distribuirea în același tip de roluri a unui actor. Știe și că asta li se întâmpă mai ales celor care joacă în seriale. Însă nu se teme că se va lovi de așa ceva. Deocamdată, n-a avut probleme asta, probabil și pentru că are un rol secundar în producția de la PRO TV.

“Cred că ține foarte tare și de ce vrea regizorul, pentru că, până la urmă, îl ia pe actor pentru ce este el, ce poate el, nu pentru personajul pe care l-a jucat într-un serial. Există preconcepția asta că o să-l știe lumea, că el este Răzvan din serialul «Vlad», nu Ștefan Iancu, actorul, dar, în același timp, cred că un regizor inteligent știe că ia un actor, nu un personaj. Din fericire, eu nu am avut problema asta până acum. De fiecare dată, și la teatru, și în filme sau în scurtmetraje mulți m-au luat neștiind că joc în «Vlad»”, ne-a mărtuirisit tânărul de 21 de ani, completând: “Din punctul ăsta de vedere, încă e bine. Regizorii încă nu mă asociază cu serialul. Acum, dacă or să se facă 10 sezoane, s-ar putea, la un moment dat, să zică vreunul să-l cheme și pe băiatul ăla din serial la casting…”.

Lumea a-nceput să-l recunoască pe stradă

Lumea artistică nu l-o asocia neapărat cu “Vlad”, dar lumea obișnuită o face. De când apare la PRO TV, Ștefan recunoaște că notorietatea i-a crescut considerabil. Deși a făcut parte din producții ca multipremiatul “Cu un pas în urma serafimilor” (rol care i-a dus un Gopo, la categoria “tânără speranță”), lumea îl știe mai degrabă de la TV.

“De obicei, când mă văd pe stradă și mă opresc, nu știu exact ce o să zică: te știu din x, y sau z. De obicei, din «Vlad» mă recunosc. E foarte amuzant să te uiți la persoana respectivă și să-ți dai seama că te-a văzut și îi pari cunoscut… Nu e ca și când poți să te duci la ea și să-i spui: «Da, eu sunt». Nu, te uiți și aștepți să vezi dacă vine…”, ne-a mai spus Ștefan.

VIDEO: Bogdan Sorocan/ FOTO: Dumitru Angelescu

Citeşte şi:

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"

Horoscop 17 ianuarie 2020. Taurii au conflicte cu cei din mediul de la serviciu
HOROSCOP

Horoscop 17 ianuarie 2020. Taurii au conflicte cu cei din mediul de la serviciu