Mergi direct la conținut »
Cât a costat rochia purtată de Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali.
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cât a costat rochia purtată de Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali. "Prețul pe care l-ar fi dat pe o garsonieră nouă din Militari"

Cât a costat rochia purtată de Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali. „Prețul pe care l-ar fi dat pe o garsonieră nouă din Militari”

De Daria Maria Diaconu,

Anamaria Prodan a purtat o ținută extrem de scumpă la nunta Teodorei, fiica lui Gigi Becali. Rochia aleasă a fost lucrată manual și a costat o avere.

Potrivit wowbiz.ro, rochia de culoare albastră cu inserții argintii pe care Anamaria Prodan a purtat-o la evenimentul din weekend este creație Ellie Saab. Ținuta este unicat și a fost lucată manual. Acesta ar fi costat 28.000 de euro.


„Ana a ales ceva unicat la căsătoria Teodorei, o rochie albastră, dintr-o combinație de paiete și tull, realizată manual. Ea a fost cumpărată special din Dubai și a costat nu mai puțin de 28.000 de euro, prețul pe care l-ar fi dat și pe o garsonieră nouă din zona Militari”, au dezvăluit apropiați ai Anamariei Prodan pentru sursa citată.


Și darul pe care Anamaria prodan l-a făcut mirilor, Teodora și Mihai, a fost unul pe măsură. Surse din apropierea mirilor au dezvăluit, pentru cancan.ro, că Anamaria Prodan ar fi pus în plic 10.000 de euro.

Teodora Becali, fiica lui Gigi Becali, și alesul ei, Mihai Mincu, au făcut cununia religioasă sâmbătă.

Mirii au ajuns, în jurul orei 17.00, la biserica Sfântul Spiridon Nou din București, iar apoi au mers la Snagov pentru petrecere. Nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu a avut loc la Palatul Snagov, în prezenţa a 700 de invitaţi.

Close
Închide
  Close