Mergi direct la conținut »
Cât cântărește Cătălin Moroșanu după show-ul Ferma. A ajuns la greutatea pe care o avea în anul 2006
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cât cântărește Cătălin Moroșanu după show-ul Ferma. A ajuns la greutatea pe care o avea în anul 2006

Cât cântărește Cătălin Moroșanu după show-ul Ferma. A ajuns la greutatea pe care o avea în anul 2006

Munca grea de la show-ul Ferma, dar și lipsa hranei și-au pus amprenta pe fizicul luptătorului Cătălin Moroșanu, unul dintre concurenții participanți la show.

De Dana Aramă,

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai redutabili participanți la show-ul Ferma, transmis de postul de televiziune Pro TV.

Acesta a ajuns să cântărească 91 de kilograme, greutate pe care o avea în anul 2006, după două luni petrecute la Ferma.

„După mai bine de două luni petrecute în Ferma – Un nou început, Cătălin a ajuns să cântărească 91 de kilograme, aceeași greutate pe care a avut-o la începutul carierei sale, în 2006. Așa cum îl știm, Cătălin nu renunță, indiferent de greutățile pe care le poate întâmpina în această aventură. Peste două luni, împreună cu ceilalți concurenți, se va bucura că munca sa va transforma Vila Klaus din Văliug dintr-un complex în ruină într-o tabără modernă pentru copii”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a sportivului.

Citește și: Românii din muzeul Nobel. Patru biografii cu rădăcini în Transilvania și Moldova stau laolaltă cu nume imense ale istoriei planetare

Close
Închide
  Close