Bunică la 43 de ani, mama Antoniei arată bine atât în costum de baie, cât şi în sacou sau rochie. A dovedit-o în câteva rânduri, deși are o viață personală discretă. Mândră de cea care i-a dat viață, Antonia le-a reamintit admiratorilor ei ce mamă frumoasă are, în urmă cu doar câteva zile, când a ținut să-i ureze ”La muli ani!”, de 8 martie. Artista a publicat pe o rețea de sociliazare și două fotografii cu mama ei, alături de nepoți, iar fanii au copleșit-o cu mesaje admirative.

antonia mama ”WoW! Ce bine arata mama ta! Ai avut de la cine mosteni frumusetea, iar Dominic si Maya si ei au cu cine semana!”, ”Frumoasa mama! Frumoasa fiica!”, ”Cine-i mama, cine-i fiica? Arată de milioane mama ta”, ”Doamne, ce semeni cu mama ta”, i-au scris amicii virtuali.

antonia mama2

INCENDIAR! CEA MAI SEXY BUNICĂ! Uite cât de bine arată MAMA ANTONIEI în COSTUM DE BAIE!

Antonia este una dintre cele mai de succes artiste din țara noastră. Este considerată și una dintre cele mai sexy femei din România. În plan personal, cântăreața a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano, împreună cu care are o fetiță, Maya. În prezent, Antonia formează un cuplu cu Alex Velea, împreună cu care are un băiețel, pe nume Dominic.

Urmărește-ne pe Google News