Mergi direct la conținut »
Cât de sexy a fost Irina Shayk la New York. A făcut furori cu rochia sclipitoare, crăpată adânc | FOTO Galerie foto
6imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cât de sexy a fost Irina Shayk la New York. A făcut furori cu rochia sclipitoare, crăpată adânc | FOTO

Cât de sexy a fost Irina Shayk la New York. A făcut furori cu rochia sclipitoare, crăpată adânc | FOTO

Rusoaica Irina Shayk a captat imediat atenția la un eveniment fashion care a avut loc la New york. Conștientă de look-ul de senzație pe care îl are, vedeta a ales o ținută care n-a făcut altceva decât să-i scoată și mai mult în evidență atuurile fizice cu care a cucerit milioane de fani în toată lumea.

De Dana Aramă,

Pentru evenimentul la care a fost prezentă la New York, Irina Shayk a ales o rochie strălucitoare, extrem de provocatoare. Rochia a avut un decolteu adânc, o crăpătură adâncă în partea din față și spatele gol.
Ținuta i-a pus pus foarte bine în valoare trupul rusoaicei de 32 de ani, care are milioane de admiratori îmn toată lumea. Apariția Irinei Shayk la New York a fost una dintre cele mai așteptate, dovadă și fotografii care s-au îngrămădit să o fotografieze pe fermecătoarea rusoaică.

 

Irina Shayk este unul dintere cele mai sexy fotomodele. Rusoaica a apărut în numeroase pictoriale care s-au bucurat de mare succes. Până în anul 2015, Irina Shayk a avut o relație cu fotbalistul Cristiano Ronaldo. În acelși an, Irina Shayk a început o relație cu actorul Bradley Cooper. În martie 2017 a venit pe lume primul lor copil, o fetiță care a primit numele Lea de Seine.

FOTO: Hepta


Citește și: GALERIE FOTO/ Paradoxul Vaslui. Cel mai bogat cămin de stat pentru bătrâni se află în cel mai sărac județ. Sunt condiții ca-n Germania!


 

Close
Închide
  Close