MENIU CAUTĂ
15 Ian. 2013 08:00 , de Simona Josan

”Cât timp va fi tânără, frumoasă și va câștiga bine, este greu să o scoți din BORDEL” – Vezi cine face această declarație despre FLOAREA LEONIDA

Distribuie

Unul dintre cei care păstrează legătura cu Floarea Leonida, supranumită gimnasta porno, este antrenorul lotului național, Nicolae Forminte. Acesta a declarat că nu o privește pe Leonida ca pe o prostituată, ci ca pe o fostă elevă de-a lui.
'Pe Facebook, ne mai scriem mesaje, ne felicităm şi cam atât. Eu nu o privesc pe Leonida ca pe o prostituată de lux, ci ca pe fosta mea elevă. Ce a făcut ea după ce s-a lăsat de gimnastică nu mă priveşte. Dacă aş avea puterea şi o soluţie prin care să o smulg din braţele acestei meserii, nu aş ezita. Eu sunt un om crescut în Constanţa, am cunoscut bine toate nivelurile societăţii şi cred că pe o fată care a ajuns să facă meseria asta până la o anumită vârstă este greu să o scoţi de acolo mai ales dacă este nevoită (…) Atât timp cât este tânără şi frumoasă şi va câştiga bine, este greu să o scoţi de acolo. Nu pot spune, ca fost antrenor al ei, că sunt fericit că a ajuns să facă meseria asta, însă este opţiunea ei. Cum a ajuns aici este o altă discuţie în care nu vreau să intru. Cert e că în viaţă mai faci şi lucruri care nu îţi fac plăcere, însă trebuie să supravieţuieşti”, a declarat, pentru „Ring„, Nicolae Forminte.
 

Citește mai multe despre Floarea Leonida pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii