MENIU CAUTĂ

Cătălin Botezatu, despre împăcarea cu Bianca Drăgușanu. „Cea mai mare dovadă de dragoste”

Distribuie

Cătălin Botezatu a vorbit deschis despre o eventuală nouă relație cu Bianca Drăgușanu.

Designerul Cătălin Botezatu a trăit o poveste de dragoste cu Bianca Drăgușanu. Grației relației cu creatorul de modă Bianca Drăgușanu a devenit foarte cunoscută în lumea showbiz-ului monden.

Cătălin Botezatu a fost întrebat despre o eventuală împăcare cu cea care pe vremuri i-a fost iubită.

 „Nu se mai pune problema de o împăcare după atâția ani. Fiecare are viața lui. Au fost multe femei la brațul meu pe care le-am lansat. Nu-mi pare rău că nu mai sunt cu Bianca, știi cum e… în momentul în care vezi că o persoană are nevoie de libertate, îi dai drumul să zboare mai departe. E că o pasăre care, dacă ții la ea și o iubești cu adevărat, o lași să se ducă unde vrea ea, nu o păstrezi într-o colivie de aur, să te bucuri doar tu privind-o și ascultându-i trilurile.

Bianca era o astfel de femeie, una liberă, și așa va fi întotdeauna. Nu poate fi încorsetată de nimeni ca să se poată dezvolta. Repet, cea mai mare dovadă de dragoste pentru o persoană pe care o iubești este să îi dai libertate și chiar să îi dai voie să plece de lângă tine, dacă asta o face mai fericită”, a declarat Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.

 


Citește și: Ce spun despre tine lucrurile pe care le pui pe Facebook. Psihologul Libertatea: ”Cine postează zilnic caută atenție și admirație”

Citește mai multe despre Declarații și impacare pe Libertatea.

Comentarii