Mergi direct la conținut »
Cătălin Botezatu ia atitudine în scandalul iscat de Bianca Drăgușanu la Asia Express. "Dacă era Sfânta Filofteia n-o băga nimeni în seamă. Ce, ăştia care s-au luat de ea nu înjură?"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cătălin Botezatu ia atitudine în scandalul iscat de Bianca Drăgușanu la Asia Express. "Dacă era Sfânta Filofteia n-o băga nimeni în seamă. Ce, ăştia care s-au luat de ea nu înjură?"

Cătălin Botezatu ia atitudine în scandalul iscat de Bianca Drăgușanu la Asia Express. „Dacă era Sfânta Filofteia n-o băga nimeni în seamă. Ce, ăştia care s-au luat de ea nu înjură?”

Designerul Cătălin Botezatu ia atitudine în scandalul iscat de Bianca Drăgușanu la show-ul Asia Express, difuzat de postul de televiziune Antena 1.

De Dana Aramă,

Bianca Drăgușanu a fost în centrul atenției la Asia Express, show pe care însă l-a părăsit. Într-una dintre ediții, Bianca Drăgușanu a reacționat violent, înjurând, lucru care nu le-a convenit deloc colegilor ei din emisiune. Ulterior, Bianca Drăgușanu a fost aspru criticată pentru comportamentul ei.

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a comentat pe marginea celor întâmplate, sărind în apărarea fostei sale iubite.

„Iar în ceea ce priveşte show-ul din Asia, să fim realişti, Bianca a fost băgată acolo să facă spectacol. Dacă era Sfânta Filofteia, o finuţa şi o delicată, nu o băga nimeni în seamă. Ce, ăştia care s-au luat de ea nu înjură? CRBL nu înjură, Andreea Bălan nu înjură? Bianca este un om real, care-şi arată faţa chiar şi în faţa camerelor.

Clachează şi ea, de multe ori a fost catalogată drept instabilă, dar nu e adevărat. Aşa e ea, pur şi simplu! Dacă era mută şi statuară nu mai ajungea cine este în ziua de azi.

Acelea au fost reacţiile ei naturale. În plus, oamenii vor să vadă „carne”, „sânge”, „show”! Emisiunile unde a fost Bianca au avut toate rating”, a declarat Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.

Citește și: Cum a fost demascat jurnalistul de la Der Spiegel care își falsifica articolele. Un colaborator spaniol al revistei a descoperit și investigat invențiile lui Claas Relotius

 

Close
Închide
  Close