Mergi direct la conținut »
Cătălin Botezatu și-a făcut lifting facial. Efectul durează un an
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cătălin Botezatu și-a făcut lifting facial. Efectul durează un an

Cătălin Botezatu și-a făcut lifting facial. Designerul nu vrea deloc ca timpul să-și pună amprenta asupra fizicului său.

De Dana Aramă,

Cătălin Botezatu, care a ajuns designer din greșeală, este unul dintre cei mai doriți bărbați din România. Creatorul de modă este extrem de atent cu imaginea sa și nu vrea să lase ca trecerea timpului să-și pună amprenta asupra fizicului său.

Cătălin Botezatu, care a acuzat stări de rău la începutul acestui an, a apelat din nou la serviciile specialiștilor de la o clinică de înfrumusețare.


Te-ar putea interesa și: EXCLUSIV/ La mai bine de trei ani de când s-au luat la bătaie pe platourile de filmare, Liviu Vârciu îl taxează pe Kamara. Ce spune despre el


Cătălin Botezatu și-a făcut lifting facial. „Abia aștept să văd rezultatele”

Cătălin Botezatu a mers la o clinică de înfrumusețare din Capitală, acolo unde și-a făcut un lifting facial non-chirurgical.

„Efect de lifting non-chirurgical ce durează 1 an. Abia aștept să văd rezultatele Vă doresc o zi răcoroasă!!!!!?”, le-a explicat Cătălin Botezatu fanilor săi.

O ședință cu aparatul respectiv, special pentru lifting facial, consta 550 de euro.


Citește și: EXCLUSIV/ Viorela Filip și soțul său au sărbătorit nunta de argint! Ce melodie i-a dedicat profesorului Bârlădeanu

 


Close
Închide
  Close