Mergi direct la conținut »
Cătălin Neamțu, trimis direct în marea finală „Ferma vedetelor”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cătălin Neamțu, trimis direct în marea finală „Ferma vedetelor”

Cătălin Neamțu, trimis direct în marea finală „Ferma vedetelor”

Cătălin Neamțu, trimis direct în marea finală „Ferma vedetelor”, de săptămâna viitoare. Cei care au părăsit competiția de-alungul show-ului au decis ca actorul, care nu a participat la niciun duel, să meargă în finală. De altfel, este pentru prima oară în istoria emisiunii, când o vedetă nu participă la niciun duel.

Cătălin Neamțu este unul dintre cele mai apreciate și admirate vedete de la Ferma Vedetelor. A stat departe de conflicte și a evitat strategiile, reușind să câștige admirația colegilor. Astfel că, joi seara, el a primit majoritatea voturior pentru a merge în marea finală.

Mai este o săptămână până la marea finală și un pas important de trecut! Din cei 7 concurenți rămași în competiția pentru marele premiu de 50.000 de euro, Neamțu va merge direct în marea finală.   Joi seara, 10 mai,  de la 21:30, toți concurenții eliminați au acordat votul pentru unul din cei rămași: Cosmin Natanticu, Cătălin Neamțu, Grațiela Duban, Daniel Iordăchioaie, Tania Popa, Vladimir Drăghia și Rona Hartner.

Ieri seară festivalul Oaia albă, oaia neagră a adus în fața telespectatorilor o dovadă pură a talentelor de la Ferma vedetelor. Toți concurenții au pregătit lucruri speciale și i-au făcut pe sătenii veniți la distracție să se simtă excelent! Numai voie bună, muzică, dans, râsete și chiuituri au răsunat în munții Făgăraș. Toți cei 18 concurenți au pus umărul la treabă, iar Monica și Nea Rață au fost alături de ei și i-au ajutat cu cele necesare! Surpriza serii a fost Andra, care a cântat pentru prieteni și a încins hora în mijlocul curții.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/Viața Mirabelei Dauer s-a schimbat total de când s-a mutat din Capitală. „Am întinerit cu 20 de ani”

 

 

 
 
Close
Close
Închide