Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Căței, pisici, ba chiar și o găină! Ce animale de companie au vedetele și cum le răsfață

Căței, pisici, ba chiar și o găină! Ce animale de companie au vedetele și cum le răsfață

Iubitoare de animale, multe dintre vedetele noastre au acasă pisici și căței pe care-i tratează ca pe niște membri ai familiei cu drepturi depline. Iată câteva dintre celebritățile care cresc “copii” patrupezi.

De Andreea Romaniuc Archip,

Monica Anghel are 6 câini, pe care îi adoră. Artista are norocul că locuiește la casă, iar patrupezii stau în curte și au libertate deplină.

Jessica este cea mai în vârstă cățelușă, are 15 ani, suferă de diabet și nu prea mai vede. Vedeta a primit-o în dar de ziua ei, de la o verișoară.

„Singurul câine pe care l-am cumpărat este Bobo, un Bichon de 9 ani, pe care l-am luat pentru fiul meu, Aviv, care pe atunci avea doar 6 luni. O mai avem pe Codiță, o metisă peste care, acum vreo 7 sau 8 ani, Alex, fratele meu, era să dea cu mașina. Mai e Puky, care anul ăsta face patru ani, primită de la Nelu Secheli, antrenorul meu de echitație, îl mai avem pe Paco, un Cane Corso primit de la Alex Secheli, fiul antrenorului meu, și pe Nero, un Lup negru de o lună și jumătate”, ne-a făcut Monica Anghel inventarul animalelor sale de companie.

Și Andreea Marin s-a înconjurat de necuvântătoare. În casa și în curtea vedetei se găsesc mai multe păsări, pești, două pisici și doi câini. Ultimul sosit în familie este Rocky, Câinele Lup al iubitului său, Adrian Brâncoveanu. Acesta se înțelege foarte bine cu Lady, cățelușa Andreei.

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă
Recomandări

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă

În casa Cristinei Cioran conviețuiesc în armonie un cățel și o pisică. Patrupedul canin l-a primit de la iubitul ei. Este un Jack Russell Terrier, ales dintr-o canisă din Satu Mare. Îl cheamă Ammon, după numele unui zeu egiptean, dar vedeta îl strigă Ami. Ulterior, familia s-a mărit și cu o pisică, care a fost “botezată” Roxana.

Adela Popescu are doi căței: Paco, un Ciobănesc german primit de la soțul ei, Radu Vâlcan, cu ocazia Sărbătorilor Pascale din 2011, și un Pug pe nume Ciu, de care prezentatoarea emisiunii “Vorbește lumea” de la PRO TV s-a îndrăgostit la prima vedere.

King și-a făcut loc în viața și în inima artistei Nicole Cherry în primăvara lui 2016, când l-a primit cadou, de Mărțișor, de la Antonia. Iubita lui Velea a auzit-o pe Nicole că își dorește un patruped și a rezolvat problema, aducându-i-l într-o geantă – la acea vreme, King era cât un ghemotoc.

Anunțul făcut de avocații bătăușului din clanul Chira, care i-a tăiat piciorul altui interlop. Cine e, de fapt, așa-zisa victimă
Recomandări

Anunțul făcut de avocații bătăușului din clanul Chira, care i-a tăiat piciorul altui interlop. Cine e, de fapt, așa-zisa victimă

Andreea Bănică îl tratează pe Nino, cățelul ei din rasa Yorkshire, ca pe un membru al familiei. Vedeta și-a dorit un câine de talie foarte mică, ușor de transportat, pe care să îl ia cu ea peste tot. Micuțul patruped a devenit practic umbra ei. Și ambii copii ai vedetei se înțeleg de minune cu el.

Iulia Albu a bifat de-a lungul timpului numeroase apariții excentrice, indiferent că era vorba de ținute, de machiaj ori de accesoriul ei viu – pasărea de companie pe care obișnuiește s-o ia cu ea la evenimente mondene. “Voi ce credeți despre găinile mele? Mult timp, faptul că am avut o găină a fost considerat ciudat, nepotrivit, iar eu am fost blamată și considerată stranie. În ciuda acestui fapt, am mers mai departe, neîncercând NICIODATĂ să fiu altcineva. Și da, uneori am făcut-o cu o găină pe umăr. Eu spun că îmi iese bine”, este convinsă stilista.

Cântăreața de muzică populară Irina Loghin este mare iubitoare de animale. Artista are acasă două pisici pufoase, pe care le adoră, și un Câine Lup, Tommy, cu care îi face mare plăcere să iasă la plimbare.

Ce s-a întâmplat cu trenul de metrou care a deraiat acum un an în depoul Berceni. Măsura luată abia acum de Metrorex
Recomandări

Ce s-a întâmplat cu trenul de metrou care a deraiat acum un an în depoul Berceni. Măsura luată abia acum de Metrorex

Antonia și Alex Velea sunt stăpânii unui Buldog francez foarte simpatic. Patrupedul e adorat de Dominic și Akim, cei doi copii ai artiștilor, care văd în el partenerul de joacă ideal.

Andreea și Cabral Ibacka sunt foarte atașați de câinii lor, trei Cane Corso negri pe nume Tiara, Maki și Mayra. Relația lor nu s-a schimbat nici după venirea pe lume a primului lor copil, Namiko, fetiță pe care au familiarizat-o rapid cu cei trei patrupezi. “E frumos pentru copii să crească în compania animalelor, să învețe responsabilitatea față de un animal încă de mici, să învețe să iubească și să fie protejați la rândul lor. Mi se pare o legătură genială”, este convinsă soția lui Cabral.

Dana Rogoz are doi câini. Primul este Yorick , pe care l-a primit cadou de ziua ei, în urmă cu 11 ani. Perdita este o cățelușă pe care vedeta a găsit-o pe stradă noaptea și a salvat-o. A încercat să dea de urma stăpânilor ei timp de câteva săptămâni, dar n-a reușit. Într-un final, a adoptat-o.

Oana Zăvoranu este o mare iubitoare de animale. Vedeta a suferit enorm când a pierdut doi patrupezi, motanii Marty și Muffin. Ulterior, vedeta s-a înconjurat de mai mulți blănoși simpatici, câini și pisici.

Foto: Facebook/Instagram/blog Dana Rogoz

Close
Închide
  Close