Mergi direct la conținut »
Câți bani dă Romanița Iovan pe școala  fiului ei. Pune mare preț pe educația lui Albert Galerie foto
7imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Câți bani dă Romanița Iovan pe școala fiului ei. Pune mare preț pe educația lui Albert

Câți bani dă Romanița Iovan pe școala fiului ei. Pune mare preț pe educația lui Albert

Romanița Iovan este foarte preocupată de  fiul său și al regretatului pilot Adrian Iovan, astfel că nu se uită la bani atunci când vine vorba despre educația acestuia.

De Dana Aramă,

Creatoarea de modă este foarte grijulie cu fiul său, Albert, pe care îl are din mariajul cu pilotul Adrian Iovan, cel care și-a pierdut viața în tragedia aviatică din Munții Apuseni. Albert este un băiat extrem de discret , iar vedeta este foarte preocupată ca acesta să aibă o educație cât mai bună, astfel că nu se uită la bani în ceea ce privește cursurile pe care le urmează băiatul.

Potrivit libertateapentrufemei.ro, Romanița Iovan investește o sumă foarte mare în educația lui Albert: în jur de 20.000 de euro pentru un an de studiu.

Albert Iovan a fost înscris la una dintre cele mai scumpe instituţii private de învăţământ din România, o şcoală situată în Băneasa, care are sistem de predare în limba engleză şi programe cât mai atractive.

„Eu sunt o mamă destul de permisivă. Pe de o parte l-am crescut independent, adică mi-am dorit să îi dau libertatea de mic…
…Am dorit ca în momentul în care a crescut mai mare și am putut să discuții serioase cu el, orice ar vrea să facă sau orice gând are să mi-l comunice. Nu l-am bătut niciodată.

Nu vreau să crească frustrat că n-a făcut sau că ar vrea să facă și nu îl las, pentru că în momentul în care va crește va face oricum și nu o să știu și e mai rău”, spunea Romanița Iovan într-un interviu TV.


Citește și: EXCLUSIV/ Situație absurdă la Universitatea din București. Zeci de absolvenţi sunt obligaţi să restituie bursele fiindcă au promovat toate examenele!


 

Close
Închide
  Close