MENIU CAUTĂ

Ce a ales băiețelul Andreei Bănică atunci când i s-a tăiat moțul. Vedeta a făcut totul public de ziua de nume a fiului ei

Distribuie

Andreea Bănică își aniversează azi băiețelul, de ziua lui de nume. Cu această ocazie, vedeta a dezvăluit șoi ce a ales acesta de pe tăviță, atunci când i s-a tăiat moțul.

Andreea Bănică, pe care un prezentator de televiziune a luat-o prin surprindere când i-a mărturisit că voia să se însoare cu ea, are toate motivele să se declare o femeie împlinită.

Are o carieră de succes în spate, dar și o familie foarte reușită alături de Lucian Mitrea și cei doi copii ai lor, Sofia și Noah.

luna aceasta, vedeta l-a aniversat pe băiețeul ei, iar pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, i-a sărbătorit acestuia ziua de nume, dat fiind că îl cheamă și Andrei.

Cu această ocazie, Andrea Bănică a dezvăluit ce a ales micuțul Noah Andrei atunci când i s-a tăiat moțul.

„Când ne-am strâns cu toții, nășicile s-au pregătit cu cele necesare, apoi m-am așezat pe scaun pentru a-i tăia moțul lui Noah Andrei. I-au legat moțul și l-au tăiat, apoi a urmat obiceiul cu tăvița din care Noah trebuia să aleagă câte ceva. Și, ce credeți??

Primul lucru ales a fost cartea, pentru care toți au țipat de fericire și au răsuflat ușurați aplaudând și făcând mult zgomot. Al doilea lucru… a luat banii, moment în care m-am gândit că seamănă cu tati. Lucian s-a bucurat cel mai mult și l-a umplut de pupici! Sofi era mega fericită și implicată. Al treilea lucru ales a fost o bijuterie (aici aduce și cu mine) ???.
Citește și:   Cum îl calmez pe Noah Andrei când are colici

Nu a durat prea mult momentul, dar ne-am bucurat făcând glumițe pe seama lucrurilor alese de pe tăviță, după care am dat năvală spre mașina cu ciocolată. Cine credeți că se îngrămădea? Eu și copiii?. Abia așteptam momentul să mă îndulcesc…

Noah s-a comportat absolut normal, a râs, s-a jucat, a mâncat și ne-am minunat cu toții de cât de bun și cald este mergând din brațe în brațe de la unul la altul. Și da, i-am văzut dințișorii și îi vedem în poze așa cum mi-am dorit eu: când împlinește un an să-l pozez cu dințișorii la vedere. A primit cadouri frumoase: jucării, hăinuțe și lucruri de suflet.

La multi ani, pruncul meu fericit! Să-ți fie viața un zâmbet!♥️”, a povestit Andreea Bănică.

„La mulți ani, Andreiuțul meu fericit! La mulți ani vouă, Andreiuții mei! Acest nume mi-a purtat noroc în viață ceea ce vă doresc și vouă. L-am transmis mai departe. ☺️ Sfântul Andrei să vă iubească și să vă ocrotească. Să fiți sănătoși și fericiți! #noahandrei”, a mai spus artista.


Citește și: Ce vrăji se fac de Sfântul Andrei ca să-ți găsești jumătatea


 

Citește mai multe despre Sfântul Andrei și mot pe Libertatea.

Comentarii