Mergi direct la conținut »
Ce bine a arătat Mihaela Borcea la cel mai recent eveniment la care a participat. Fosta nevastă a lui Cristi Borcea e înfloritoare / FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ce bine a arătat Mihaela Borcea la cel mai recent eveniment la care a participat. Fosta nevastă a lui Cristi Borcea e înfloritoare / FOTO

Mihaela Borcea a participat zilele acestea la Gala Superkombat, unde a fost mai înfloritoare ca niciodată.

De Dana Aramă,

Mihaela Borcea, care are o nouă relație, este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea, care este condamnat în Dosarul Transferurilor.

Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat  trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.

De curând, Mihaela Borcea, care a făcut dezvăluiri într-un interviu despre greutățile prin care a trecut, a participat la Gala Superkombat, care s-a desfășurat chiar la centrul de evenimente pe care ea îl deține.

Fosta parteneră de viață a lui Cristi Borcea a arătat mai bine ca niciodată, a fost plină de energie și mereu cu zâmbetul pe buze, cucerindu-i pe invitații prezenți la eveniment.

Îmbrăcată într-o rochie de culoare neagră și fardată impecabil, Mihaela Borcea a făcut senzație, chiar dacă nu mai are silueta filiformă din urmă cu ani, și a părut că se simte foarte bine, fiind strălucitoare și înfloritoare. A primit o mulțime de flori și n-a ratat ocazia de a face fotografii alături de cei prezenți la eveniment.


Citește și: VIDEO REPORTAJ / Noua generație din satele Republicii Moldova, față în față cu Centenarul Marii Uniri


 

Close
Închide
  Close