Mergi direct la conținut »
Cel mai greu moment din viața Mihaelei Borcea. "M-am temut pentru viața mea"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cel mai greu moment din viața Mihaelei Borcea. "M-am temut pentru viața mea"

Cel mai greu moment din viața Mihaelei Borcea. „M-am temut pentru viața mea”

Mihaela Borcea, una dintre fostele neveste ale lui Cristi Borcea, și-a deschis sufletul  în cadrul unui interviu pentru o emisiune de televiziune.

De Dana Aramă,

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea, cel care este condamnat în Dosarul Transferurilor și care, în prezent, are o relație cu fostul model Valentina Pelinel, care i-a și dăruit un copil.

Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat  trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.

Despre greutățile din viața ei a vorbit Mihaela Borcea într-un interviu pentru o emisiune de la Pro TV.


Întrebată cum au fost ultimii zece ani din viața ei, Mihaela Borcea, care a luat în greutate în ultima perioadă de timp, a fost extrem de clară.

„Au fost și cu bune și cu mai puțin bune. Plini de adrenalină. Cel mai dificil moment din acești ani a fost cel în care m-am temut pentru viața mea. Atunci am conștientizat că cel mai important lucru și cel mai important dar este sănătatea. Dar pe care nu-l respect. teoretic știu cam despre ce este vorba, dar practic nu. pentru că din cauza conjuncturii, că sunt tot timpul cu alte priorități, am neglijat sănătatea și o neglijez în continuare. Cel mai frumos moment din viața mea au fost copiii, normal. Nu sunt o mamă perfectă, dar tind spre perfecțiune și eu zic că am reușit până acum să-i duc pe o linie bună…

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”
Recomandări

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”

Eu și Cristi (n.r. Cristi Borcea, fostul ei soț) formăm în continuare o echipă și se vede acest lucru. Și atunci, toate lucrurile sunt bine. El a fost cel care a creat toate aceste proiecte, eu le-am dus mai departe, nu ușor, și am avut, adică, un profesor bun.

Am avut momente când am simțit că nu pot să le mai duc la capăt. Multe. Dar a doua zi o luam de la capăt, spuneam gata asta e, a fost greu, am trecut, și mergem mai departe. Am luat-o de multe ori de la capăt”, a declarat Mihaela Borcea.

De altfel, chiar și în ziua în care au divorțat, în 2011, Cristi și Mihaela au venit împreună, braț la braț, la Judecătoria Buftea. În ziua respectivă, cei doi au sosit cu aceeaşi maşină şi au stat câteva minute în sala de judecată. La ieşire, tristeţea se putea citi pe chipurile lor. „A fost cea mai grea şi cea mai dureroasă decizie din viaţa mea”, a declarat Cristi Borcea reporterilor.

Elegantă, Mihaela a ţinut atunci să-i mulţumească soţului pentru „ce le trei diamante” pe care le are acasă făcând referire la cei trei copii pe care îi are împreună cu Cristi. Cei doi au fost căstoriţi 23 de ani.


Citește și: Relația incredibilă dintre Mihai Albu și Mihaela Borcea. Ce îi unește pe cei doi are legătură cu foștii lor soți


 

Close
Închide
  Close