Mergi direct la conținut »
Ce copii frumoși are Alina Pușcaș. Cu cine i-au spus că seamănă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce copii frumoși are Alina Pușcaș. Cu cine i-au spus că seamănă

Ce copii frumoși are Alina Pușcaș. Cu cine i-au spus că seamănă

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș are doi copii adorabili. Micuții i-au cucerit imediat pe toți cei care i-au văzut într-o postare făcută de vedetă în mediul online.

Alina Pușcaș a publicat, pe contul săiu de Instagram, o fotografie în care apare alături de partenerul său de viață și de cei doi copii ai lor. Micuții au fost cei care au atras imediat atenția. Blonzi, cu părul lung și chipuri de îngerași, Alexandru și Melissa sunt drăgălășenia întruchipată.

Internauții s-au grăbit să o felicite pe Alina Pușcaș pentru familia frumoasă pe care o are, dar i-au și spus cu cine cred ei că seamănă mai mult cei mici:

„Sunteți toți frumoși, însă cea mică este de-a dreptul „mortală””, „Ce familie frumoasă!”, „Unul seamănă cu tine, unul cu soțul tău”, „Deci nu știu, dar tu unde erai… că seamănă leit cu tati amândoi. Sunteți delicioși toți patru”, „Băiețelul mai aduce un pic cu ea, dar fetița e tati toată”.

În 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. Despre Alina Pușcaș s-a spus de curând că ar fi însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Citește și: Bucureștenii se plâng că apa de la robinet are un miros neplăcut și spun că ar fi poluată. Reacția Apa Nova: „Apa este potabilă. S-a folosit o cantitate mai mare de clor, în limita legală”

 

Close
Închide
  Close