MENIU CAUTĂ
16 Mai. 2017 13:38

Ce a decis Daniela Crudu să facă după ce i s-a interzis să apară prea dezbrăcată la emisiune. Își dă hainele jos pe unde poate

Distribuie

Ce a decis Daniela Crudu să facă după ce i s-a interzis să apară prea dezbrăcată la emisiune. Bruneta își afișează formele pe unde apucă.

Zvonul că Daniela Crudu și-ar dat demisia de la Antena 1 a împânzit rapid mediul online luni, 15 mai. Însă, deși nemulțumirile brunetei vizavi de salariul de 500 de euro pe lună există, acesta este în continuare asistenta lui dan Capatos la emisiunea „Xtra Night Show”.

Luni seară, Daniela Crudu a lipsit de la show-ul de televiziune dintr-un motiv întemeiat.  Acesta filmează pentru o altă emisiune, undeva lângă Brașov. Este vorba despre formatul găzduit de Nea Mărin, 'Poftiți la muncă!', al cărui nou sezon este gata de debut.

Asistenta de televiziune profită din plin de faptul că nu este la emisiune pentru a-și arăta trupul în toată splendoarea sa, așa cum nu o mai poate face la show, unde i s-a interzis să mai apară prea dezbrăcată.

 

Ce a decis Daniela Crudu să facă după ce i s-a interzis să apară prea dezbrăcată la emisiune. Hot lângă căpița de fân

Aflată la munte cu filmările pentru emisiunea lui Nea Mărin, Daniela Crudu își dă hainele jos pe unde poate.

Ea a pozat în ipostaze hot. Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, bruneta, care este dependentă de operațiile estetice, și-a arătat formele pe scara unei gospodării de țară.

O altă ipostază incendiară este cea în care Daniela Crudu a pozat cu posteriorul ferm și bombat la vedere, lângă o căpiță de fân.

Citește mai multe despre Dan Capatos, nea marin și costum de baie pe Libertatea.

Comentarii