Mergi direct la conținut »
Ce declarație de dragoste i-a făcut Alex Velea Antoniei de ziua ei. "Nu o să-mi ajungă o viață să îți spun cât te iubesc"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce declarație de dragoste i-a făcut Alex Velea Antoniei de ziua ei. "Nu o să-mi ajungă o viață să îți spun cât te iubesc"

Ce declarație de dragoste i-a făcut Alex Velea Antoniei de ziua ei. „Nu o să-mi ajungă o viață să îți spun cât te iubesc”

Antonia împlinește 30 de ani în data de 12 aprilie 2019. Partenerul ei de viață, Alex Velea, i-a făcut una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste.

De Dana Aramă,

Alex Velea este topit după Antonia, mama copiilor lui. Artistul a spus exact ce simte pentru partenera sa de viață într-o postare pe Instagram, acolo unde i-a făcut o declarație de dragoste Antoniei, de ziua ei de naștere.

„TU ești Soare si Lună, bunătate și frumusețe, ambiție și talent. Sunt fericit că destinu mi te-a scos în cale. Nu o să-mi ajungă o viață să îți spun cât te iubesc și cât insemni pentru mine. Mi-ai dat o nouă viață prin apariția ta. Avem 3 copii frumoși, bucurăm lumea prin muzica noastră… avem tot. LA MULȚI ANI FERICIȚI, FRUMOASO! @antonia Mulțumesc pentru fericire!♥️”, a scris Alex Velea în mediul online.

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Antonia a trăit o perioadă în America. A devenit cunoscută ca model, după care s-a dedicat unei cariere muzicale. Artista formează un cuplu cu Alex Velea de mai mulți ani. Din povestea lor de iubire s-au născut doi băieți: Dominic și AkimAntonia mai are o fiică, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.

Citește și: OPINIE/ Tolo: Tot ce a putut Augustin Lazăr a fost să numească «practici discutabile» ce făceau procurorii înainte de 1989, în cazul disidenților politici!

 

Close
Închide
  Close