MENIU CAUTĂ
18 Aug. 2018 12:14

Mesajul Andreei Mantea înainte de revenirea la TV. Copleșită de emoții după ce a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

Distribuie

Andreea Mantea mărturisește că este copleșită de emoții înainte de începerea noii sale emisiuni de la Kanal D, show-ul matrimonial la care a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu.

Andreea Mantea va fi din nou prezentă pe micile ecrane. Noua ei emisiune, „Te vreau lângă mine', va fi difuzată începând de luni, 20 august, de la ora 13:00, la postul de televiziune Kanal D. Astfel, Andreea Mantea va debuta luni la show-ul prezentat până de curând de Bianca Drăgușanu.

Bruneta le-a mărturisit fanilor ei de pe rețelele de socializare că este copleșită de emoții înainte de începerea noului ei proiect TV.

„Sunt foarte emoționată pentru că este un nou început pentru mine, dar de abia aștept să vă ofer două ore, de la 13:00 la 15:00 în fiecare zi de luni până vineri, pline de emoție, iubire, speranță și povești de viață dornice să fie spuse! Aș vrea să vă rog să îmi fiți alături, pentru că am nevoie de voi! ❤️
Iar pe cei care au nevoie de iubire, pe cei care se tem de singuratate și pe cei care nu și-au întâlnit încă jumătatea, să aibă încredere în mine, să prindă curaj și să se înscrie la emisiune! #Te Vreau Lângă Mine #Kanal D”, este mesajul transmis de Andreea Mantea.


Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult'


 

Comentarii