MENIU CAUTĂ

Ce decolteu impresionant a afișat Andreea Esca la nunta ei. Cine și-ar fi imaginat-o astfel pe știristă | FOTO

Distribuie

La TV este mereu sobră, îmbrăcată la sacou, însă la nunta sa, Andreea Esca a afișat un decolteu mai mult decât generos.

Andreea Esca, care a povestit când a avut prima experiență sexuală, este căsătorită de peste 18 ani. Andreea Esca formează o familie cu omul de afaceri Alexandre Eram, cu care are doi copii, Alexia și Aris.

Deși la TV este tot timpul extrem de serioasă și îmbrăcată cu ținute sobre, la nunta sa Andreea Esca a fost o apariție care a atras toate privirile.

Vedeta a purtat o rochie de mireasă stil prințesă, fără mâneci, dar cu un decolteu mai mult decât generos. Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Pro TV a atras atenția cu bustul său impresionant, după cum se poate vedea și din fotografiile de la acea vreme.

Ceremonia religioasă a avut loc la catedrala Sfântul Iosif din Capitală, iar nașii mirilor au fost Ana și George Copos.

”Noi suntem cu picioarele pe pământ, nu suntem chiar cei mai romantici din lume și într-o după-amiază a venit așa cu un inel și m-a cerut de nevastă. Aveam 28 ani, normal că am răspuns pe loc! Lucrurile trebuie făcute la un moment dat în viață și dacă ai norocul cum am avut eu să te îndrăgostești și să îți construiești o familie, cu atât mai bine”, mărturisea Andreea Esca întrun interviu despre cum a fost cererea în căsătorie.


Citește și: EXCLUSIV: Ce răspunde Banca Națională la acuzațiile lui Liviu Dragnea: ”BNR sprijină politica economică a Guvernului”


 

Citește mai multe despre alexandre eram, George Copos, bust, decolteu, mireasa și Nuntă pe Libertatea.

Comentarii