Deși pare că stă toată ziua să creeze content pentru Instagram și că se aranjează pentru poze și video-uri, Adelina Pestrițu ne-a mărturisit că de când stă în casă se ocupă mai mult de treburile casnice, are tot felul de activități cu fiica ei, dar și pentru ea.

„Aș vrea să cred că în fiecare dintre noi, dincolo de dorința de libertate se regăsește una mai puternică, cea care de altfel să și primeze, aceea de a fi sănătoși. Să stai acasă nu este deloc greu, mai ales dacă ne gândim puțin câte putem evita în acest mod. Sunt atâtea lucruri frumoase pe care putem să le facem în propriul cămin. Eu zilnic am găsit ceva interesant de făcut, fără să mă plictisesc. Pe lângă faptul că am mai mult timp pentru copilul meu, mi-am redescoperit talentul în bucătărie. Mi-am luat cărți de colorat pentru adulți pentru a mă relaxa, fac sport pentru sănătatea corpului și citesc pentru sănătatea minții. Mă ocup de comunitatea mea online făcând content de acasă”, ne-a declarat Adelina care îi îndeamnă pe toți românii să stea în casă. „Chiar îmi doresc să văd și în jurul meu oameni conștienți și responsabili. Avem copii, părinți, bunici, frați, surori, prieteni pe care să-i protejăm. Dacă ne pasă rămânem acasă fără să punem sănătatea nimănui în pericol”

Face zilnic sport de frica kilogramelor în plus

Pentru că acum petrece mai mult timp în bucătărie și pentru că nu mai poate merge la cursurile de pilates, Adelina face sport zilnic de teamă să nu iasă din carantină cu kilograme în plus. Astfel că, atunci când fiica ei doarme sau se joacă cu tatăl ei, bruneta își amenajează o mică sală de antrenamente chiar la ea acasă și face exerciții fie după tutorialele de pe YouTube, fie la îndemnul antrenorilor cu care a lucrat până acum și cu care menține legătura online.

Citeşte şi:

Un studiu arată că rata mortalității din cauza COVID-19 este mai mică decât era estimată la începutul pandemiei

Petrolul – Rapid se joacă duminică pe FIFA 20. Banii obținuți, donați unor spitale din București și din Ploiești

Cinci pistoale folosite în filmele cu James Bond au fost furate

Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI