De Denisa Macovei,

Aflată în cel mai mare focar de infecție cu COVID-19, Catrinel Menghia nu mai iese din casă nici pentru a merge la supermarket, această sarcină revenindu-i partenerului ei de viață, însă își găsește tot soiul de activități pentru a trece mai ușor peste această perioadă. Atunci când nu o solicită fiica ei, Caroline, în vârstă de un an, actrița ia cursuri de pian. Catrinel avea în casă un pian, însă abia acum i-a găsit adevărata utilitate. Așa că după ce a găsit cursuri online, s-a apucat și de exersat. Actrița din filmul „La Gomera” se află deja în cea de-a 12 a zi de practică și se declară extrem de entuziamată.

„Acest pian este foarte fericit că cineva cântă în sfârșit la el. Încă nu-mi vine a crede că de 7 ani locuiesc în această casă și nu m-a atras până acum. Această carantină ne învață multe lucruri frumoase”, a scris Catrinel pe rețele de socializare

Citeşte şi:

Italienii au nevoie disperată de români ca să le salveze agricultura: Trebuie să se întoarcă de urgență. “Luni mă voi întâlni cu ambasadorul României”

Codin Maticiuc, mesaj emoționant pentru fiica lui. „Îți recunosc că n-am stat mult cu tine”

Dependentă de unghii false, Raluca Bădulescu este într-o situație fără precedent. „Am o trusă de urgență majoră”

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente