Mergi direct la conținut »
Ce fac vedetele când #stauacasă. Ilinca Vandici recuperează timpul pierdut cu fiul ei. „Când ai un copil nu ai cum să te plictisești”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ce fac vedetele când #stauacasă. Ilinca Vandici recuperează timpul pierdut cu fiul ei. „Când ai un copil nu ai cum să te plictisești”

Ilincăi Vandici îi lipsește enorm emisiunea „Bravo, ai stil”, colegii, concurentele și întreaga echipă însă ne mărturisește că fiul ei, Zian, o ajută să treacă peste orice dor și peste faptul că toți trecem printr-un moment nu tocmai plăcut.

De Denisa Macovei,

În timp ce multe persoane care se află în izolare se plâng că se plictisesc sau că nu mai știu ce activități să aibă pentru a nu risca să intre în depresie, Ilinca Vandici ne mărturisește că alături de Zian fiecare zi e diferită și că, această carantină o face să nu mai piardă nici măcar o clipă din viața fiului ei, momente la care poate nu era până acum prezentă din cauza job-ului.

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici

„Tot acest timp cât stau acasă nu este unul pierdut, ci este timp câștigat. Mămicile vor înțelege și mai bine cee ace urmează să le transmit: în momentul în care ai un copil, nu ai cum să te plictisești. Copilul are nevoie de tine în fiecare clipă, așa că eu și fiul meu avem împreună tot felul de activități. Stăm în casă, citim povești, ne jucăm cu plastilina, pictăm, facem lego, mai ieșim în curtea casei la aer, dar ce este mai important, stăm acasă și respectăm întocmai reglementările autorităților”, ne-a povestit prezentatoarea de la „Bravo, ai stil”.

Ilinca Vandici vine la „Star Trips&Tricks” să ne povestească despre destinațiile ei preferate de vacanță
Ilinca Vandici arată impecabil chiar și după ce a născut

O să iasă extrem de tonifiată din carantină

Când doarme Zian sau are momentele doar cu tatăl lui, Ilinca Vandici își ocupă timpul cu lucruri care o fac fericită. Dependetă de sport, prezentatoarea TV ne-a mai declarat că este foarte fericită că acum poate să se antreneze zilnic, pesemne că revenirea ei pe micul ecran va fi una spectaculoasă. „Acum am mai mult timp și pentru mine, în acest moment, când vă povestesc, mă aflu în curte, savurez o cafea și admir pomii care înfloresc. Când nu mă uit la filme, citesc. Incredibil, dar acum fac mai mult sport. Înainte mergeam de 2,3 ori pe săptămână la sală, iar acum nu trece o zi fără să nu fac sport acasă. Asta mă ajută să trec mai ușor peste această perioadă”, a mai spus Vandici.

Close
Închide
  Close