Mergi direct la conținut »
Ce face Andra în mașină în timp ce se duce să o ia de la grădiniță pe fiica sa
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce face Andra în mașină în timp ce se duce să o ia de la grădiniță pe fiica sa

Ce face Andra în mașină în timp ce se duce să o ia de la grădiniță pe fiica sa

Andra le-a spus fanilor săi de pe rețelele de socializare ce face în mașină în timp ce merge să-și ia fiica de la grădiniță.

De Dana Aramă,

 

În ciuda agendei foarte încărcate pe care o are, cântăreața profită de orice moment liber pentru a fi alături de familia sa. Așa s-a întâmplat și miercuri, când artista a mers să o ia de la grădință pe fiica sa, Eva.

Andra s-a fotografiat la volan și le-a mărturisit prietenilor săi din mediul online că obișnuiește să fredoneze atunci când se află în mașină.

„În drum spre grădiniță, mă duc să o iau pe Eva, mereu fredonez în mașină. Defect profesional, poate? ? Și voi cântați în mașină?”, este mesajul transmis de artistă celor care o urmăresc pe rețelele de socoializare.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august același an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan.  Nașii celor doi copii ai cuplului au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj și partenera lui de viață, Ana Maria.


Citește și:

OPINIE / Guvernul impune o ”taxă ascunsă” în Sănătate pentru că nu mai are bani. Cum plătim de cinci ori pentru același lucru

Close
Închide
  Close