MENIU CAUTĂ

Ce face fostul soț al Danielei Gyorfi în America. A reușit o super performanță | FOTO

Distribuie

Despre singurul bărbat cu care a fost căsătorită Daniela Gyorfi se știu foarte puține lucruri. Gelu Borș a stabilit o performanță incredibilă zilele acestea.

Cântăreața Daniela Gyorfi are o familie fericită alături de George Tal, cel care îi este partener de viață de ani de zile. Cei doi au împreună o fetiță adorabilă, pe nume Maria, iar artista a mărturisit, de curând, că și-ar mai dori un copil.

Puțini sunt cei care își mai amintesc că Daniela Gyorfi a fost căsătorită cu acte în regulă. Primul și singurul ei soț a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu.

„Am divortat într-un moment de teribilism. Gelu, primul meu soț, dorea ceva, eu doream altceva. Eu am ales cariera”, spunea Daniela Gyorfi despre separarea de Gelu Borș.

După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete, extraordinar de reușite.

Zilele trecute, fostul soț al danielei Gyorfi a stabilit o performanță invcredibilă. El a reprezentat SUA la campionatul Mondial de lupte greco-romane pentru veterani, care a avut loc la Plovdiv, în Bulgaria.

Gelu Borș s-a descurcat de minune. A căștigat medalia de argint și a devenit vicecampion mondial.


Citește și: Întâmplare năucitoare la biserica unde va avea loc ceremonia de înmormântare a Olgăi Tudorache. „Alo, Enelu?…”


 

Citește mai multe despre lupte pe Libertatea.

Comentarii