MENIU CAUTĂ
21 Iun. 2017 22:11

Ce face Toni Ionescu de când s-a retras din televiziune. “Am devenit voluntar într-o asociație și… ”

Distribuie

Ce face Toni Ionescu de când s-a retras din televiziune.Ei bine, Mârlanu', cel mai iubit personaj din Trăsniții are în continuare spectacole și este implicat în diferite proiecte.

Ce face Toni Ionescu de când s-a retras din televiziune. Acesta a vorbit după mult timp, despre fiica lui și despre relația pe care o are cu aceasta. „Nu trebuie să forţezi copilul să facă nimic. Îl îndrumi. Acum încerc să o implic într-un proiect umanitar. Am devenit voluntar într-o asociaţie. Dacă nu ai umor eşti un om chinuit toată viaţa”, a povestit Toni Ionescu.

Ce face Toni Ionescu de când s-a retras din televiziune. ”Am devenit voluntar într-o asociație și… ”

Ce face Toni Ionescu de când s-a retras din televiziune

„Am spectacole acum. Eu spun nişte poveşti de viaţă. Povestesc despre mine, despre familia mea imaginară. Trecem aşa prin viaţa lui Tilică”, a mai povestit Toni Ionescu. „Dacă am probleme acasă şi mă supăr, mă urc pe motocicletă, plec la munte. Merg prin pădure, mai culeg o ciupercă, mai una alta. Mă mai certam şi eu cu nevastă-mea înainte. Stăteam 3-4-5 zile supăraţi. La un moment dat ne-am dat seama, mă noi tot ne împăcăm, de ce să nu vorbim? La noi e o distracţie cu înjurăturile. Dacă ne vede cineva ar crede că ne batem”, a adăugat vedeta.

Pe Toni Ionescu, telespectatorii din țara noastră îl știu grație personajului Mârlanu, interpretat în serialul de televiziune „Trăsniții”. Actorul, care a părăsit echipa serialului în care a jucat ani de zile, face acum stand-up comedy și își vede de viața sa de familie, alături de soție sa și de fiica lor, Crenguța.

Citește mai multe despre toni ionescu pe Libertatea.

Comentarii