Mergi direct la conținut »
Ce a făcut Alina Eremia cu primii bani câștigați. “Nu făceam faţă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce a făcut Alina Eremia cu primii bani câștigați. “Nu făceam faţă”

Ce a făcut Alina Eremia cu primii bani câștigați. “Nu făceam faţă”

Alina Eremia a dezvăluit ce a făcut cu primii bani câștigați. Spre deosebire de alte vedete, care au preferat să cheltuie sume importante pe haine sau vacanțe, artista a vrut să facă ceva util și important pentru ea.

Cântăreaţa şi-a achiziţionat o garsonieră, iar acum în prima ei garsonieră locuieşte fratele său, Mircea Eremia, prezentatorul de la Antena Stars.

„În clasa a XII-a, din nouă luni de şcoală, am lipsit şapte. A contat foarte multe educaţia şi faptul că i-am avut pe ai mei aproape. Am plecat de acasă la 14 ani, m-am mutat în Bucureşti în casa la IX-a. Nu făceam faţă cu orele, cu somnul. Am locuit în gazdă. Mi-am achiziţionat prima garsonieră după serial. Am făcut şi un credit apoi. Acum s-a mutat frate-miu în garsonieră”, a spus Alina Eremia la T V.

Alina Eremia a renunțat la copilărie la 4 ani, pentru a reuși să-și construiască o carieră în muzică. E drept că multe vedete au făcut sacrificii pentru a cunoaște succesul și celebritatea, dar prețul plătit de artista de 24 de ani a fost destul de mare.

Citește și

Angajata Primăriei Târgu Jiu își contrazice șeful și recunoaște că omul a chemat-o să-i facă pedichiura! „M-a rugat şi în final nu am avut ce să fac”

 

Close
Închide
  Close