Mergi direct la conținut »
Ce a făcut Mădălin Ionescu la semafor. Cristina Șișcanu a fost luată prin surprindere | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce a făcut Mădălin Ionescu la semafor. Cristina Șișcanu a fost luată prin surprindere | VIDEO

Ce a făcut Mădălin Ionescu la semafor. Cristina Șișcanu a fost luată prin surprindere | VIDEO

Mădălin Ionescu a făcut un gest romantic pentru soția sa, Cristina Șișcanu, chiar în timp ce se aflau în mașină, la semafor.

De Dana Aramă,

 

Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu este un bărbat romantic. cel puțin asta demonstrează gestul pe care l-a făcut zilele acestea față de partenera sa de viață, jurnalista Cristina Șișcanu. În timp ce se aflau în mașină, la semafor, Mădălin Ionescu s-a gândit să îi dedice o melodiei soției sale.

Acesta i-a dedicat melodia „Cancion del mariachi”, interpretatăî de celebrul actor Antonio Banderas în filmul „Desperado”.

„Îți dedic piesa asta. Tot stăm la semafor”, i-a spus Mădălin Ionescu partenerei sale de viață.

Dacă la început stătea foarte serioasă în mașină, imediat după ce a auzit cântecul pe care i l-a dedicat Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu a fost toată numai un zâmbet.


„Putem fi romantici în orice moment, în orice loc … ??? Nu trebuie să așteptam ocazii speciale. Sau nu?”, a afirmat prezentatorul de televiziune.

Mădălin Ionescu este un cunoscut realizator și prezentator de televiziune, care de-a lungul anilor a moderat numeroase emisiuni de succes. Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra.  Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip.

Citește și: OPINIE / „Mai multe grădinițe decât copii. Evidența Educației”. Un editorial dur împotriva ministrului Ecaterina Andronescu

 

Close
Închide
  Close