Mergi direct la conținut »
Ce fetiță frumoasă au Monica Davidescu și Aurelian Temișan. A fost vedeta unei prezentări de modă împreună cu mama ei | FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ce fetiță frumoasă au Monica Davidescu și Aurelian Temișan. A fost vedeta unei prezentări de modă împreună cu mama ei | FOTO

Ce fetiță frumoasă au Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Dora este o puștoaică adorabilă.

De Dana Aramă,

Monica Davidescu, în vârstă de 44 de ani, este o cunoscută și apreciată actriță de la noi. Este căsătorită cu artistul Aurelian temișan din anul 1996. Cei doi, care au împlinit anul acesta 22 de ani de când se cunosc, au împreună un copil, o fetiță pe care o cheamă Dora.

Ce fetiță frumoasă au Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Dora este o puștoaică superbă

Recent, Monica Davidescu și fiica ei, Dora, au fost vedetele unei prezentări de modă.

Pe cât de elegantă și stilată este actrița, pe atât de simpatică și cuceritoare este fetița sa.

Cele două ai defilat împreună, Dora Temișan dovedind că este foarte dezinvoltă și că se descurcă de minune în postura de model.

Imaginile de la prezentarea de modă în care Monica Davidescu și fiica ei au fost protagoniste au fost făcute publice de Gianina Corondan, pe contul său de pe o rețea de socializare.

„Le mulțumesc modelelor excepționale, în frunte cu special guest starurile… Monica Davidescu și Dora Temișan!!!!”, a comentat fosta prezentatoarea de televiziune Gianina Corondan.

Close
Închide
  Close